Genel Markalar iSteady M6 Kit Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Yapay Zeka Görüş Sensörü Profesyonel Gimbal

9.149,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar iSteady M6 Kit Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Yapay Zeka Görüş Sensörü Profesyonel Gimbal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Peeq Satıcı Ünvanı: YUSUF TARIK ORTAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6470499097
    Bu ürün Peeq tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iSteady M6 3 Eksenli El Tipi AI Yapay Zeka Görüş Sensörlü Gimbal Stabilizatör AI Görüş Sensörü ile Manyetik Doldurma Işığı: Dahili AI izleme özelliği ile, jest kontrolü ile çalışır, uygulama veya Bluetooth gerekmez. Çıkarılabilir AI destekli sensör ile ön ve arka kamera arasında geçiş yapabilir ve "Seni Takip Etme"yi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, farklı aydınlatma ile yaratıcılığınızı aydınlatın, detayları ortaya çıkarmak ve çekimlerinize dinamizm katmak için Soğuk ışık, Sıcak ışık ve RGB ışık seçenekleriniz vardır. Ultra Geniş Açılı Çekimler: Multifonksiyon Tetiğine 4 kez basarak ultra geniş açılı çekim moduna geçin, engelsiz görünüm yakalamak için mükemmeldir. iSteady 7.0 Stabilizasyon: Kullanıcıların hareket halindeyken ve sarsıntısız yaratımlar yapmalarını sağlar. Serbest Açı Hareketi: 335° eğim rotasyonu ve eksenler arasında daha geniş bir alan, tüm perspektiflerden, hatta aşırı düşük açılarda bile pürüzsüz hareketleri garanti eder. 360° Sonsuz Dönüş Çekimi: İnception modunu etkinleştirmek için M düğmesine üst üste üç kez basın, bu da akıllı telefon kameranızı etkileyici bir çekim etkisi için 360° süresiz döndürür. OLED Ekran: Gimbal parametrelerini, Bluetooth durumunu, pil seviyesini, gimbal modunu vb. rahatça kontrol edin. Bir Bakışta Çalışma Durumu. 400g'a Kadar Taşıma Kapasitesi: Yüksek torka sahip 3 güçlü motor, 400g'a kadar taşıma kapasitesini destekler
  • Dört 1/4"-20 UNC portu, birden fazla aksesuarın eklenmesine olanak tanır. iSteady M6'nızın yaratıcı potansiyelini kilidini açın. Teknik Özellikler: Ağırlık (Gimbal): 551g (Pil dahil) Ana Malzeme: Yüksek Performanslı Kompozitler Yük kapasitesi: 400g Mobil Genişlik: 58mm~98mm Mekanik Aralık Pan: 360° Sonsuz Dönüş Rulo: 335° Eğim: 335° Çalışma Sıcaklığı: -10~45°C Motor Koruması: Motor, gimbalın otomatik olarak kapatılmasıyla hatalı çalışmanın neden olduğu hasarlardan korunabilir. Pil Kapasitesi: 2600mAh 7,4V / 19,24Wh Pil Ömrü: 18 saate kadar (İdeal koşullar altında, gimbal tamamen dengeliyken) 6-8 saat (AI izlemeyi kullanın ve ışığı en yüksek parlaklıkta doldurun) Şarj Süresi: 3 Saat (5V/2A)

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver