Genel Markalar İktisat Ideolojisinin Eleştirisi

167,12 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
2. Ürüne 20 TL İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
173,99 TL171,99 TL
Kurumsal Fatura
176,89 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
173,76 TL
100 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
173,19 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar İktisat Ideolojisinin Eleştirisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trendkitapcom Satıcı Ünvanı: EHLİMAN TAŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8280519215
    Bu ürün trendkitapcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iktisat ideolojisi modern toplumlarin tahayyül dünyasina damgasini vurdu. Bu ideolojinin elestirisi baska bir toplumsal iliski düzeni hayal edebilmenin kaçinilmaz ilk adimini olusturuyor. Insanlarin “özünde” iktisadî dürtüler mi yatiyor? Iktisadî iliskiler modern toplumlarin altyapisini mi olusturuyor? Bu sorular, modern toplumsal tahayyülün inanç dünyasini sarsmak ve toplumsal pratikten türeyen, ama dogal ya da nesnel kurallar kiliginda geri dönüp toplumsal pratigi belirleyen iktisat simgeselini sorgulanabilir kilmak için önemli. Iktisat ideolojisi, özgürlük ve demokrasinin harcini olusturacaklari baska bir toplumsal iliski düzeni tasarlayabilmenin önünde epistemolojik bir engel olarak duruyor. Kendini iktisadî dürtülerin esiri ya da basarili bir aktörü olarak gören günümüz insanina, içinde yasadigi ve kendisinin ürünü olan bu toplumun, sandigi kadar iktisadî dürtülerle dönmedigini gösterebilmek gerekiyor. Saf iktisadiyat toplumunun mümkün olmadigini, iktisadî toplumun kendini yeniden üretmek için iktisat disi iliski ve degerlere bagimli oldugunu görmek, bize, iktisat toplumunu özgürlük ve demokrasi yolunda asabilmenin imkânlarini gösterecektir. Ürün Adı: İktisat İdeolojisinin Eleştirisi Ürün Kodu: 9789755160061 Yazar: Ahmet İnsel Basım Yılı: 2006 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 261 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
Geri Bildirim Ver