Genel Markalar H220 Iç Ortam Nem Ve Sıcaklık, Dış Ortam Sıcaklık Ölçer Htc-2

265 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar H220 Iç Ortam Nem Ve Sıcaklık, Dış Ortam Sıcaklık Ölçer Htc-2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TT ROBOTİK Satıcı Ünvanı: TT ROBOTİK BİLİŞİM İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859144697400001 Vergi Kimlik Numarası: 8591446974
    Bu ürün TT ROBOTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OEM H220 İç / Dış Ortam Sıcaklık ve Nem Ölçer OEM H220 sıcaklık nem ölçer
  • iç ortam sıcaklık ve nem, kablosunu koyduğumuz yerin yani dış ortamın sadece sıcaklık değerini gösteren ekonomik fiyatlı termometrelerdir. OEM H220 Termometrenin Özellikleri H220 termometre
  • 1.5 metrelik kablosu sayesinde iki farklı ortamın değerlerini ölçebilmektedir. Cihaz kendi bulunduğu yerin sıcaklık ve nem değerlerini, kablosunun olduğu yerin de sadece sıcaklık değerini ölçebilmektedir. Saat ve tarih gösterim özelliği vardır. Cihazın sıcaklık göstergesinin boyutu 4 cm x 1.7 cm, nem göstergesinin boyutu 3 cm x 1.8 cm, saat göstergesinin boyutu 3 cm x 1.3 cm'dir Saatlik alarmı ve saat başı alarmı özelliği vardır. Max - Min hafızası ile en yüksek ve en düşük sıcaklık ve nem değerleri görülebilmektedir. Cihazın arkasında bulunan buton ile °C / °F değerlerinden herhangi birisini seçebilirsiniz. H220 ısı ve nem ölçer masaüstünde kullanılabildiği gibi, duvara asılarak da kullanılabilmektedir. TEKNİK ÖZELLİKLER Sıcaklık Ölçüm Aralığı -50°C . . . +70°C Nem Ölçüm Aralığı %10 . . . %99 rh Sıcaklık Hassasiyeti ±1°C Nem Hassasiyeti ±5% rh Sıcaklık Çözünürlüğü 0.1°C Nem Çözünürlüğü %1 rh Sensör Kablo Uzunluğu 150 cm °C/°F Birim Seçebilme Var Ekran Tipi LCD Ekran Ölçüleri 8 cm x 6 cm Güç Kaynağı 1 adet AAA pil Ebat 9.8 cm x 10.5 cm 2.2 cm Teknik Şartnamesi Dijital Olmalıdır. LCD ekranlı olmalıdır. İç : -50°C . . . +70°C Dış : -50°C … +70°C sıcaklık ölçebilmelidir. İç ve dış ortam sıcaklığını ölçebilmelidir. Ekran çözünürlüğü sıcaklık için 0,1 ºC olmalıdır. Sıcaklık hassasiyeti : ±1ºC olmalıdır. Nem ölçüm aralığı : %10 . . . %99 rh olmalıdır. Ekran çözünürlüğü nem için % 1 olmalıdır. Nem hassasiyeti : ± % 5 olmalıdır. Min – Max Değer hafızası olmalıdır. Saat ve tarih göstermelidir. Saatlik alarmı ve saat başı alarmı özelliği olmalıdır. °C ve °F birimlerinden herhangi birisi ile ölçüm yapılabilmelidir. Sensör kablo uzunluğu 150 cm olmalıdır. Ağırlığı 125 gramdan fazla olmamalıdır. Güç kaynağı 1 adet AAA pil olmalıdır. Duvara asılabilmeli veya ayakları ile masa üstü kullanılabilmelidir. Cihaz 9.8 cm x 10.5 cm 2.2 cm ölçülerinde olmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Termometreler
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver