Genel Markalar GİZEMLİ ELEKTRONİK KUTU

Ürün Bilgileri

Genel Markalar GİZEMLİ ELEKTRONİK KUTU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün ayazphone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • "Keşfetmeye Hazır Olun! Sürpriz Elektronik Kutu, size teknoloji dünyasının gizemli sırlarını sunuyor. Bu muhteşem kutu, heyecan verici bir deneyim sunarak, her seferinde sizi şaşırtacak yenilikleriyle dolu. İçerisinde bulunan elektronik cihazlar, aksesuarlar ve diğer teknolojik ürünlerle hayatınıza yeni bir soluk getirecek, size yeni keşiflerin kapılarını aralayacak. İster bir gadget tutkunu olun, ister teknolojiye ilgi duyan bir maceraperest, Sürpriz Elektronik Kutu ile her seferinde yeni bir dünya keşfedeceksiniz. Artık her ay yeniliklerle dolu bir sürprizi açarken, teknolojinin son trendlerini yakalama ayrıcalığına sahip olacaksınız. Siz de bu heyecan dolu serüvene katılın ve her ay bir adım önde olmanın keyfini yaşayın!"
Geri Bildirim Ver