Genel Markalar Fall In Love - Vanilyalı Haz Mumu - Masaj Yağı 50 gr

440 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Fall In Love - Vanilyalı Haz Mumu - Masaj Yağı 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VAOW Kozmetik ve Bakım Ürünleri Satıcı Ünvanı: VAOW KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0922120226800001 Vergi Kimlik Numarası: 9221202268
    Bu ürün VAOW Kozmetik ve Bakım Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaooow fall ın love - Vanilyalı haz Masaj mumu 50gr Daha kolay hazza ulaşmak ve orgazmm olmak harika bir ürün.
  • Bir masaj yağının çok ötesinde..
  • Masaj yağlarından farkı: Masaj yağları gibi yapış yapıp olmaz. Çok uzun süre vücutta kalır (minimum 30 dk, bol miktarda sürerseniz uzun saatler sürdüğünüz bölgede kalır. Masaj yağları gibi akmaz, çarşafı batırmaz. Kremsi bir yapıya dönüştüğü için akma olmaz. Ipeksi dokusu sayesinde hazzı uyarır. Vanilya kokusu haz almanıza yardımcı olur.
  • En iyi bitkisel yağlardan oluşan içeriği ile cildi nemlendiren, besleyen ve esansıyla hoş bir koku sağlayan, ılıklığı ile cilde uzun süreli, canlandırıcı etki veren vaooow fall ın love haz masaj mumu cildi beslemek ve hücre yenilenmesini desteklemek için en ideal yollardan biridir. Içeriğinde bulunan doğal yağlar (olea europaea fruit oil, cocos nucifera oil, beeswax, simmondsia chinensis seed oil, triticum vulgare germ oil, tocopheryl acetate, vanilla planifolia fruit oil) ve e vitamini iyileştirici özelliğe sahiptir, cilde pürüzsüz ve sıhhatli bir görünüm kazandırır. Kolojen sentezi uyarıcı, güçlü nemlendirici, nemi hapsedici etkileri vardır. Mum masaj yağları terapisi zihin, beden ve ruh güçlerini birleştirir. Içeriğinde bulunan saf ve değerli yağlar sayesinde ciltte iyileştirici ve yatıştırıcı etkiye sahiptir. Aromatik etkisi ruh halinizin yükselmesine ve hazzı daha kolay hissetmenize yardımcı olur. %100 doğaldır, kesinlikle parafin içermez!
  • Kullanım şekli: Klasik mum gibi yakılır. Mumu yaklaşık 5 - 10 dakika yaktıktan sonra söndürülür ve 1-2 dk soğuması beklenir. Ürünü avuç içlerinize sürüp, avuç içlerini birbirine sürttüğünüzde verdiği ısı ile bedene sürdüğünde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Kremi bütün vücuda ve genital bölgeye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Erime derecesi düşük olduğundan elinizi yakmaz.
  • Uyarılar: “kullanım ve önlemler” kısmını dikkatlice okuyunuz. Enfeksiyonlu, yara ya da tahriş olmuş bölgelere uygulamayınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Yanan mumu gözünüzün önünden ayırmayınız. Açtığınız takdirde 12 ay içerisinde kullanınız. Sıcak ortamdan uzak tutunuz. Soğuk ve kuru odamda saklayınız.
Geri Bildirim Ver