10
Anakart kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Genel Markalar Esonıc H61fhl Ddr3 Vga, Hdmı, Gigabit Ethernet, Lga1155 Anakart

1.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.498 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Esonıc H61fhl Ddr3 Vga, Hdmı, Gigabit Ethernet, Lga1155 Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DMCBİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: ADNAN YILDIRIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2048635657600013 Vergi Kimlik Numarası: 9600303011
    Bu ürün DMCBİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri İşlemci Yuvası Intel LGA1155 Chipset Intel® H61 RAM Desteği Supports 2*DDR3 1066/1333 SDRAM LAN Supports Realtek® 10/100/1000 Mbps SATA 1 * SATA 3Gb/s port(s), Arka panel 1 * VGA port 1 * HDMI port 6 * USB 2.0 Ports 1 * LAN jack 3 * flexible audio jacks On-Board Pinheaders / Connectors 1 * USB 2.0 pinheaders 1* 19-Pin USB Pinheader 1 * F_Panel Pinheader 1* F_Audio Pinheader 1 * Auto_PWR Pinheader 1* DEBUG Pinheader Slots 1 PCI Express x16 slot 1 PCI Express x1 slot

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 8 GB
  • Grafik Arabirimi PCI Express x16
  • Chipset Intel H61
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR3
  • Soket Tipi 1155 Pin
  • HDMI Var
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

ESONIC H61fhl Ddr3 Vga, Hdmi, Gigabit Ethernet, Lga1155 Anakart

Donanım parçalarını ayrı ayrı toplayarak istediği özellikleri içeren bir bilgisayar oluşturanların işlemciye uyumlu anakart bulması gerekir. İşlemci ile uyumun yanı sıra kasa boyutu, bağlantı bölümleri ve diğer etkenlere uygun anakart seçilir. ESONIC H61FHL anakart, Micro ATX kasa uyumu özelliği gösterir. Bu özelliği sayesinde küçük boyuttaki kasalara uyum sağlar. Çok sayıda slot bölümü bulunan ürünün HDMI ve USB girişi gibi bağlantı bölümleri arka panelde yer alır. USB 2.0 girişi ile fare ve klavye bilgisayara bağlanır. DDR3 özelliği taşıyan ürün, eski tip işlemcilerle de uyumludur. H61 RAM desteği sunan ürünün 2 adet RAM yuvası bulunur. VGA ve HDMI desteği ile kaliteli ekran ve görüntü özelliği taşır. Ürün, Intel H61 chipset kalitesini yansıttığı için müşterilerin beğenisini toplar.

  • Micro ATX kasa
  • Yüksek performanslı
  • Intel CPU platformu

İşlevsel ESONIC H61FHL DDR3 Özellikleri

İşlevsel ESONIC H61FHL DDR3 Özellikleri

Bilgisayarın ana donanım parçalarından olan anakart, çeşitli kriterlere göre seçilir. Diğer parçalara uyum sağlayan ürünü seçerek istediğiniz özellikleri bulunduran bilgisayara sahip olabilirsiniz. Anakart, depolama alanı ve RAM kapasitesi gibi önemli özellikleri belirler. Bu nedenle parçanın işlemci, kasa, sabit disk gibi diğer donanımsal parçalar ile uyum içinde olması gerekir. Intel işlemcili ESONIC H61FHL DDR3 VGA HDMI Gigabit Ethernet LGA1155 anakart içerisinde bulunan VGA ibaresi, ekran kartının ürüne dahil olduğu anlamına gelir. Bu sayede ürün haricinde ekran kartı almanıza gerek kalmaz. Gigabit Ethernet özelliği, üründe normal Ethernet hızından 100 kat hızlı bir kullanım sağlayacak İnternet kablosu girişi olduğunu belirtir. Micro ATX kasa uyumlu ürün, küçük boyutlarda bir kasa kullanmak isteyenler için uygun olur. HDMI ve USB girişleri, bilgisayara bağlanacak diğer donanımlara uygun bağlantı noktalarını sağlar.

Üstün Performanslı ESONIC H61FHL Anakart

Üstün Performanslı ESONIC H61FHL Anakart

Sistem özelliklerinin anakart ile uyumlu olması sorunsuz bir kullanım sağlar. Anakart tercih ederken boyut gibi fiziksel özelliklere de dikkat edilir. Micro ATX kasa gibi küçük boyutlara uygun ebattaki ürünler de bulunur. ESONIC H61FHL modeli küçük boyutta kasalar için tercih edilir. DDR3 hafıza tipine sahip olan ürünün performansı müşterileri memnun eder. USB 2.0 girişi ile fare ve klavye gibi diğer donanımsal parçalar bilgisayara bağlanır. HDMI girişi sayesinde diğer cihazlarla bağlantı sağlanır. Ekran kartı ürünün içerisinde mevcuttur. ESONIC H61FHL DDR3, Intel işlemci özelliğine sahiptir. Intel H61 Chipset kullanıldığı için ısınma ve yavaşlama gibi sorunlar yaşanmaz. Ürünün 2 adet RAM slotu bulunur. Anakart, yüksek hızlı İnternet kullanımı sağlayan Gigabit Ethernet girişi ile oyunlarda ve diğer işlemlerde performansını ortaya koyar.

Avantajlı ESONIC H61FHL Anakart Fiyatı

Avantajlı ESONIC H61FHL Anakart Fiyatı

Farklı donanımsal parçaların bir araya gelmesiyle oluşan bilgisayarda, tüm bu elemanlar uyum içinde çalışır. Pek çok işlemin yapılabildiği bilgisayarların donanımsal özelliklerinin bu işlemleri yapmaya uygun olması gerekir. Anakart; ekran kartı, işlemci, bellek ve diğer parçaların tamamlayıcısı niteliğindedir. Bilgisayara dışarıdan bağlanan diğer donanım elemanlarının bağlantı noktaları anakart üzerinde yer alır. HDMI girişi görüntüyü ekranlar arasında paylaşmayı, USB girişi ise verilerin aktarılmasını sağlar. Ürün üzerinde yer alan çok sayıdaki giriş ve slot alanı sayesinde bu bağlantılar kurulur. ESONIC H61FHL DDR3 VGA HDMI Gigabit Ethernet LGA1155 anakart fiyatı müşterileri memnun eder. Ürün içerisinde ekran kartı da yer alır. Ses performansı ise oyun oynama ve film izleme sırasında oldukça tatmin edicidir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını ESONIC H61FHL DDR3 VGA HDMI Gigabit Ethernet LGA1155 anakart kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bilgisayarınız için sağlam bir temel oluşturmanızı sağlayan bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.