Genel Markalar Doldurulabilir Pürmüz Alev Çakmak Mega Boy 1300 Derece Profesyonel Büyük Boy

208,35 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
196,95 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Doldurulabilir Pürmüz Alev Çakmak Mega Boy 1300 Derece Profesyonel Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAR-BUL ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: ÖMER BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340208759
    Bu ürün KAR-BUL ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ALEMİNYUM KASADAN OLUŞMAKTADIR ÜRÜN İÇERİSİNDE GAZ YOKTUR KULLANICILARIN DOLUMUNU KENDİİLERİ YAPMASI GEREKİR ATEŞ SABİTLEMESİ İLE TETİKTEN ELİNİZİ ÇEKSENİZ BİLE ATEŞLEMEYE DEVAM ETMEKTEDİR GAZ AYARI İLE İSTEDİĞİNİZ SEVİYEDE GAZ BASINCINI AYARLIYABİLİRSİNİZ 1300 DERECE SICAKLIGA DAYANIKLI PRATİK VE ESTETİK YAPISI İLE RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ Izgara jambon, ızgara biftek, közlenmiş yeşil biber, kızarmış ekmek, fırınlama, mum veya puro, el işi ürünleri, mücevher yapımı, kaynak, kamp vb. Pürmüz alevli çakmak karamelize, esmerleştirme, kabuklaştırma, yakma, tutuşturma vb. işlerde kullanılabilir. *Alevi 1300 derece sıcaklığa ulaşabilmektedir. *Pürmüzü ayrıca cam işleme ve takı tamiri işlerinizdede kullanabilirsiniz. *Torch özelliği sayesinde pürmüz alevli çakmak baş aşağı veya yatay bir şekilde kullansanız da alevinde herhangi bir sapma olmaz.Çok yönlü kullanabilirsiniz. *Pürmüz Çakmak alevi, çakmağı çaktağınız andan itibaren sadece saniyeler içersinde 1300 derece sıcaklığa ulaşabilmektedir. *Pürmüz ısı tabancası altında yer alan mekanizma ile gaz çıkış gücünü, yaptığınız işe göre kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. *Pürmüz Çakmak, standart çakmak gazı ile çalışmakadır. İçerisinde ki gaz bittiği zaman standart çakmak gazı ile doldurarak tekrar tekrar kullanabilirsiniz. *Ergonomik gövde yapısı ile ele oturan ve kolay kullanım imkanı sağlayan bir cihazdır. *Ateşleme sisteminin arkasında yer alan özel emniyet mekanizması sayesinde, kullanmadığınız zamanlarda kolaylıkla kapatarak istenmeyen kazaların önüne geçebilirsiniz. *5 cm alev uzunluğu ile ihtiyacınız olan tüm işlerde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver