Genel Markalar Doğal Deniz Süngeri Baby Boy 8-14 Cm

161 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Doğal Deniz Süngeri Baby Boy 8-14 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeni Hediyelik Dünyam Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3520125681
    Bu ürün Yeni Hediyelik Dünyam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DOĞAL DENİZ SÜNGERİ BABY BOY 8-14 CM URUNLERİMİZ DOĞAL OLDUGU İÇİN RESİMLER TEMSİLİDİR URUN AYNI KALITEDE VE DOĞALLIKTADIR. SADECE ŞEKİLLERİ STANDART DEĞİLDİR RESİMDEKİNİN AYNISI OLAMAZ CUNKU HERBİR SÜNGERİN KENDİNE HAS ŞEKLİ VARIDIR. EGE DENİZİNİN EN GÜZEL SÜNGERLERİNİ SİZİN İÇİN TOPLADIK VE TEMİZLEDİK. Hacminin 40 katı su çeken bakteri oluşturmayan tanrının insana hediyesi dünyanın en iyi banyo lifi doğal deniz süngeri?Homeros yazıtlarından anlaşıldığına göre insan hayatında yüzyıllardır kullanılan süngerler 30 ila 50 kulaç derinliklerden sizler için toplanmaktadır.Dünyada hiç bir çile sünger avcılarınki kadar korkunç ve zor değildir.homeros Dünyanın en sağlıklı kolajen kaynağı süngerlerimiz cildinizi gerginleştirir???? Anti bakteriyel ve anti alerjiktir bebeklerinizde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz?? Bir dönem Bodrum’da denizciliğin en önemli kollarından ve Bodrum yarımadasının en önemli geçim yollarından biri olmuş süngerciliğin geçmişi, Ege yöresinde en azından bundan üç bin yıl öncesine gitmektedir. Eldeki verilere göre, süngerden ilk kez bahseden, antikçağ Ege’sinin ünlü ozanı Homeros’tur. Yine antikçağ Ege’sinin ünlü düşünür ve bilim adamı Yunanlı Aristoteles’in de sünger üzerine kapsamlı çalışmalar yaptığı bilinmektedir. Onun süngerlerle ilgili tartışmalarında özellikle en iyi süngerlerin derin sulardan geldiğini söylemesi, böyle bir bilgiye ancak o derinliklere dalarak ulaşılacağı için, o dönemde sünger avcılığının var olduğunun kanıtı olarak kabul edilmektedir. Süngerin bu dönemde çeşitli alanlarda kullanılıyor olması da, birilerinin sünger için daldığını açıkça göstermektedir. Dolayısıyla, sünger avcılığının geçmişinin antikçağa ve hatta tunç çağına kadar gittiği söylenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver