Genel Markalar Dk-cb-sata3l52 Hdd (harddisk) Sata Kablosu B04409

92,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
108,23 TL
Kurumsal Fatura
111,93 TL
Kurumsal Fatura
158,77 TL
Kurumsal Fatura
187,54 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dk-cb-sata3l52 Hdd (harddisk) Sata Kablosu B04409

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maksimum Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MAKSİMUM DONANIM YAZILIM BİLGİSAYAR İLETİŞİM VE REKLAMCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611049392900015 Vergi Kimlik Numarası: 6110493929
    Bu ürün Maksimum Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DARK DK-CB-SATA3L52 HDD (Harddisk) Sata Kablosu Dark SATA III bağlantı kablosu ile optik sürücülerinizi, HDD'lerinizi, SSD'lerinizi bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.DARK SATA III kablo, geriye dönük SATA I ve II sürücülerini de destekler. SATA III bağlantı noktası üzerinden maksimum 600MB/s'e varan bağlantı hızlarına Dark ile erişin. 90 derece dönük L tipi baş yapısı ile SATA destekli cihazlarınızı sisteminize daha kolay bağlayabileceksiniz. Kilit Mekanizmalı Uçlar Dark SATA III kablo her iki ucunda da bulunan özel kilit mekanizması ile takıldığı porta sıkıca tutunur. Kilit uçları sayesinde yerinden çıkmayacak Dark SATA III kablo aynı zamanda esnek yapısı ile bağlantıları kolayca yapmanızı sağlayacak, slim yapısı ile kasa içindeki hava akışını engellemeyecektir. Dark SATA III Kablo ile Sınırları Ortadan Kaldırın SSD diskler gibi SATA limitlerini sonuna kadar zorlayan cihazlarınızdan tam performans alabilmeniz için Dark SATA III kablo tam size göre ! Dark SATAIII kablo geriye uyumlu olarak SATA I/ SATAII destekli cihazlarınızda da yüksek performans sergiler.
Geri Bildirim Ver