Genel Markalar Desenli Işıklı Sihirli Görünmez Kalem 6 Adet

200 TL
(33,33 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
750 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Desenli Işıklı Sihirli Görünmez Kalem 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İRHANLAR Satıcı Ünvanı: BURAK İRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4800307123
    Bu ürün İRHANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yabigel sihirli ışıklı görünmez kalem - 8801905524064 Kağıt, duvar, insan teni, cam, ayna ve ahşap yüzeyler gibi birçok düz zemine istediğiniz gibi yazıp çizebilirsiniz. Görünmez kalemin mürekkebi birkaç saniye içinde kurur. Daha sonra gizli planlarınızı uygulamaya koyulabilirsiniz. Ancak ve ancak ınvisible pen in arkasındaki mor ışığı yazdığınız veya çizdiğiniz yere doğru tuttuğunuzda gizli mesajlarınız net bir şekilde görünür hale gelir. Gece kulübü ve diskoya giderken görünmez kalem le vücudunuza desenler çizebilir, mor ışık altında tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Invisible pen i sahte paraları ayırt etmekte de kullanabilirsiniz. Dediğimiz gibi, bu kadar ilginç bir ürünle neler yapabileceğinizin tek sınırı hayal gücünüz. Stok durumuna göre farklı renk ve modellerde gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver