Genel Markalar Derin Abiler

113,08 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
183,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,90 TL220,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Derin Abiler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcım Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520273815
    Bu ürün Kitapcım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onlar derin, karanlik, tenha, kuytu yasamlarinda hep zirvedeydiler. Yine bilinmeyenler, yine derin iliskiler konusuldukça arastirildikça, görülecek ki onlar derin agabeylerin en deriniydiler…· Abdullah Çatli nasil efsane oldu?· Devlet adina hangi görevleri üstlendi? Kimlerle çalisti?· Sanildiginin aksine MIT’ten neden hep uzak durdu?· ASALA, PKK, ve Dev-Sol operasyonlarinin perde arkasi…· Terör örgütlerinin uyusturucu trafigini konan engel…· Kumarhaneler krali Ömer Lütfü Topal ve Tarik Ümit’in öldürülmesinin ardinda yatan sirlar…· Çatli’nin pesine Yesil’i kim takti, Yesil bu isten neden vazgeçti?· Bolu-Düzce-Sapanca ölüm üçgeni…· Ayhan Çarkin’in itiraflari…· Abdullah Çatli siradan bir trafik kazasina kurban gitmis olabilir mi?Elinizdeki kitap her ne kadar, ülkücülerin efsane reisi Abdullah Çatli’yi anlatsa da aslinda derinlerde yasayan isimlerin toplu bir portresidir.Yesil kod adli Mahmut Yildirim’dan delikanli baba Sedat Peker’e,Efsane komutan Korkut Eken’den, MIT kimlikli, kirmizi pasaportlu Alaattin Çakici’ya,Eski MIT Kontr-Terör Daire Baskani Mehmet Eymür’den eski Özel Harekât Baskanvekili Ibrahim Sahin’e,Kürt isadamlarini infazinda görevlendirildikleri öne sürülen özel harekâtçilardan olusturulan infaz timine ve daha nicelerinin rastlastiklari, kavillestikleri derin yollarda, yeraltinda yasayanlarin gayri resmi öyküsünü bulacaksiniz bu kitapta. Ürün Adı: Derin Abiler Ürün Kodu: 9786054125692 Yazar: Necdet Pekmezci Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 248 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Benedictus de Spinoza
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 201-250
Geri Bildirim Ver