3
Çaydanlık Yedek Parça ve Aksesuar kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Genel Markalar Çaydanlık Kulp Seti Demlik Kulp Seti Kulp Ve Kapak Tutacak Beyaz

89,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
99,95 TL
Kurumsal Fatura
109,99 TL
Kurumsal Fatura
103,95 TL
Kurumsal Fatura
109,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çaydanlık Kulp Seti Demlik Kulp Seti Kulp Ve Kapak Tutacak Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOBEL Satıcı Ünvanı: EBRAR KUZEYTEMİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6010841407
    Bu ürün GOBEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm çaydanlıklara uyumludur.
  • Paket içeriği alt ve üst çaydanlık kulpları ve kapak tutacağı olmak üzere 3 parçadan oluşmaktadır.
  • Paket içerisinde vidalar bulunmaktadır.
  • Ürün kanserojen etki yapmaz malzemeden üretilmiştir.
  • Sağlık ve hijyen açısından sorunsuz bir üründür.
Geri Bildirim Ver

Panayır Çaydanlık 280 Beyaz Demlik Kulp ve Kapak Tutacak Seti

Panayır beyaz çaydanlık kulp seti, pratik ve kaliteli bir üründür. Bu ürün, sizi kulpları hasar gören çaydanlığınızı çöpe atmaktan kurtarır. Üstelik bu seti kullanmak için çaydanlığınızın parçalarının hasar almasını beklemenize gerek yoktur. Kulp setini, kullanmaktan sıkıldığınız çaydanlığınızı farklı bir görünüme kavuşturmak amacıyla da tercih etmeniz mümkündür. Üstelik kulpların ve kapak tutacağının montajını tek başınıza da rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Setin tüm parçalarını güvenle kullanıp kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Yepyeni ve sapasağlam bir çaydanlığa sahip olmanızı sağlayan bu seti, uzun yıllar kullanmanız mümkündür.

  • Çelik malzeme
  • Tüm çaydanlıklara uyumlu yapı
  • Montaj vidalı

Panayır Çaydanlık Kulp Setinin Özellikleri

Panayır Çaydanlık Kulp Setinin Özellikleri

Panayır beyaz çaydanlık kulp seti, toplamda üç parçadan oluşur. Bu setin içerisinde iki adet çaydanlık kulpu ve bir tane kapak tutacağı mevcuttur. Çaydanlık kulplarından biri demlik, diğeri ise su haznesi için tasarlanır. Tutacak ise demlik kapağı için özel olarak üretilir. Bu seti; kulpları hasar almış olan çaydanlıklarınızı yenilemek için tercih edebilirsiniz. Yeni ve sağlam kulplar sayesinde içerisinde sıcak ürün bulunan çaydanlığınızı daima güvenle kullanabilirsiniz. Tamiratın yanı sıra bu seti, ürün yenileme amacıyla kullanmanız da mümkündür. Çaydanlığınızda hiçbir problem olmasa bile bu seti satın alarak yıllardır kullandığınız ürünü şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Her renkle uyum sağlayan bu beyaz kulpları; mavi, pembe, yeşil veya desenli çaydanlıklara monte edebilirsiniz. Beyaz kulpların siyah ve benzeri koyu renkli çaydanlıklarla oluşturduğu şık kontrasttan faydalanmanız mümkündür.

Panayır Çaydanlık Kulp Seti Hangi Çaydanlıklara Uygundur?

Panayır beyaz kulp ve kapak tutacak seti, birçok çaydanlığa uyum sağlar. Set içerisindeki kulpların yuvası dört köşedir. Köşeli formda tasarlanan ürünler, kulp yuvası kare olan tüm çaydanlıklara uyum sağlar. Ancak bu setin, kulp yuvası yuvarlak formda üretilmiş olan çaydanlıklar için de tercih edilmesi mümkündür. Tencere ve çaydanlık gibi mutfak eşyalarının tamiriyle uğraşan zanaatkârlardan kulpların yuvasını törpülemesini rica edebilirsiniz. Kulpların ve tutacağın çaydanlığa monte edilmesi ise son derece kolaydır. Bu işlem için ilk adımda çaydanlık üzerindeki kulp ve kapak tutacağını çıkarmanız gerekir. Kutu içerisinden çıkan vidalar yardımıyla yeni kulpları ve kapak tutacağını çaydanlığınıza monte edebilirsiniz. Hızlı ve etkili sonuç için bu işlemi, uygun bir tornavida yardımıyla gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Montajın ardından yeni kulplarınızı güvenle kullanabilirsiniz.

Panayır Çaydanlık Kulp Seti Kaliteli mi?

Panayır beyaz demlik kulp seti, çelik malzemeden imal edilir. Çeliğin önde gelen özelliklerinden biri, dayanıklı olmasıdır. Çelik malzeme; düşme, çarpma ve sürekli yüksek dirence maruz kalma gibi agresif koşullar sonucunda hasar almaz. Kırılmaya, çatlamaya, çizilmeye ve deforme olmaya direnç gösterir. Bu seti, bir kez satın aldıktan sonra uzun süre boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanabilirsiniz. Parmak izi, su veya yemek lekesi gibi kirler de çelik malzemenin üzerinden kolayca temizlenir. Hijyen bakımından tamamen sorunsuz olan çelik kulp setini elde veya bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz. Panayır kulp ve kapak tutacağı setinin hiçbir parçası, kanserojen madde içermez. Sağlık açısından herhangi bir zararı bulunmayan bu ürünleri güvenle kullanmanız mümkündür. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Panayır beyaz çaydanlık kulp seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Objektif kullanıcı yorumları sayesinde ürünün kalitesine yakından şahit olabilirsiniz. Çaydanlığınızı daha kaliteli ve şık bir görünüme kavuşturmak için Panayır kulp setini Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.