Genel Markalar Bsrl Kuru Sevda

256,30 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,86 TL
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
272,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bsrl Kuru Sevda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mississippitrcom Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7120246012
    Bu ürün mississippitrcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demokrasi deneyimleri, iktidar degisiklikleri bile aydin geçinen çevrelerde Makal in uyandirdigi saskinlik, yilginlik ve hayreti uyandiramamistir. Kamuoyu, yüzyillardan beri ilk kez efendimizi, köylünün ne oldugunu bir köy çocugunun agzindan dinliyor. Bu kitaplarin yazinsal yönü ise, hiç de bir romandan ya da herhangi iyi bir hikâyeden asagi degil. Makal in gayet saglam ve iyi bir anlatimi var. Mahmut Makal in Kuru Sevda si, yalniz okunmasi degil, ayni zamanda üzerinde ibretle durulmasi gereken bir eser olarak okuyuculara salik verilebilir... (Akis dergisi) Kuru Sevda daki hikâyelerin hepsi de birbirinden ilginç ve sürükleyici. Basladiktan sonra birakamadim. Gizli bir büyü var herhalde Makal in kaleminde. Hikâyede aranan nedir? Olay mi, dil ve anlatim mi, kurulus mu? Bunlarin hepsi en güzel bir biçimde birlesmis Kuru Sevda daki yazilarda. Gözlem keskinligi ve gerçegin saptanisi da cabasi. Makal in öteki hikâyecilerden ayrildigi nokta da burasidir zaten. Salt hikâye yazmis olmak için yazmiyor. Çok yakindan bildigi köy sorunlarini, bir makale kurulugu ve sikiciligi içinde degil, benligimizi sarsacak, yüregimizi burkacak sekilde, sürükleyici hikâyeler halinde anlativeriyor. Makal in bütün kitaplarinda üzerinde durulmasi gereken önemli noktalardan biri de içtenliginin ve milliyetçiliginin yazarin tüm benligini sarmis olmasidir. Bu duygudur ki onu hep aci konusmaya, gerçegi abartmadan, yüzümüze samar vururcasina, korkusuzca önümüze sermeye yöneltiyor. Oyalamaca oynayan birçok sanatçimizin yaninda Makal gibi birinin bulunmasi gerçekten ferahlatiyor insani.Anlatis güzelligi ve insani alip götüren sürükleyiciligi içinde, her satirda bir dert de ayni zamanda desilmis. Okumali Makal in Kuru Sevda sini da. Köylümüzün kuru kuruya pesine düstügü seyler gerçekten ustaca verilmis. Meger nelerle oyalanmis köylümüz yüzyillardir
  • hayati sevecegi yerde... Osman Senkos (Varlik dergisi) Ürün Adı: Kuru Sevda Ürün Kodu: 9789750404511 Yazar: Mahmut Makal Basım Yılı: 2009 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 190 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mahmut Makal
  • Roman Türü Belgesel
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver