Genel Markalar Bisiklet Vites Seti Şanzıman Zincir Dişli Ayna Kol

759,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
650 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069,66 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bisiklet Vites Seti Şanzıman Zincir Dişli Ayna Kol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEDEK PARÇACI Satıcı Ünvanı: HASAN KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260198628
    Bu ürün YEDEK PARÇACI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİSİKLET VİTES SETİ ŞANZIMAN ZİNCİR DİŞLİ AYNA KOL

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Belderia DSFR21T5G5i Şanzıman Zincir Dişli Ayna Kol Bisiklet Vites Set

Belderia bisiklet vites seti ile bozulan parçaları rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Pek çok bisiklet için uygun olan bir settir. Bozulan aksamların yerine kullanılabilir. Bu sayede alışık olduğunuz aracı uzun süreler boyunca sürebilirsiniz. Pek çok bisiklet ile uyum içerisinde olan bir settir. Aracın hareket etmesini sağlayan parçaları var. Vitesin düzgün bir şekilde geçmesini sağlayacak şanzıman da bu set içerisinde yer alır. Bu ürünle beraber eski ve yıpranmış parçaları olan bisikletinizi yenilemiş olursunuz. Bu yenileme sayesinde aracın kullanım ömrü bir miktar daha uzamış olur. Sürmeyi sevdiğiniz aracın bakımlarını yapmanız gerekir ve aksamlar kullandıkça aşınabilir. Bu aşınma durumlarını dikkate alarak aksamlarda değişiklik yapabilirsiniz. Belderia markasına ait olan vites setinin başlıca özellikleri şu şekildedir;

  • Set içerisinde zincir vardır.
  • 10 parçadan oluşan bir settir.
  • Siyah renktedir.

Belderia Bisiklet Vites Setinde Neler Vardır?

Belderia Bisiklet Vites Setinde Neler Vardır?

Belderia bisiklet vites seti içerisinde pek çok farklı aksam bulunur. Reflektör özellikli bir çift pedal vardır. Bu pedallar sayesinde karanlıkta dahi arabal tarafından rahatlıkla fark edilirsiniz. Setin içerisinde yer alan ayna kollar sayesinde kişinin bacaklarındaki güç bisiklete rahatlıkla aktarılır. Bu ayna kollarını vites kuvvet direncini değiştirmek istediğinizde yenileyebilirsiniz. Set içerisinde ruble adı verilen arka dişliler mevcuttur. Bu aksamın değişikliği kullanımına göre farklılaşabilir. Belderia bisiklet vites setinde zincir ve dişliler, farklı viteslere sahip araçlar için de uygundur. Kullanımı dolayısıyla eskiyen ve yıpranan zincirlerde kopmalar yaşanabilir. Belderia bisiklet vites seti şanzıman ve aynakol sayesinde rahat biçimde sürüş keyfi yapabilirsiniz. Zincirin sorunsuz şekilde hareket etmesi ve vitesler arasında geçiş yapmak oldukça önemlidir. Kişiler rampa çıkarken ve düz yolda giderken aynı vitesleri kullanmazlar.

Belderia Bisiklet Vites Setinin Monte Edilmesi Kolay mıdır?

Belderia bisiklet vites seti alışkın bir kişi tarafından oldukça rahat biçimde monte edilir. Bu tarz işleri yeni yapacak olanlar videolar izleyerek bir şeyler öğrenebilirler. Bu sayede ihtiyaç halinde kolay bir şekilde monte edebilirler. Bisiklet binerek kendinize hobi edinmişseniz bunun bakımı da gerekir. Bu sayede kullandığınız aracın değerini bilerek dikkatli sürüşler gerçekleştirebilirsiniz. Belderi markasına ait olan bu ürün vites kısmı kullanım dışı olan bisikletler için oldukça ideal bir üründür. Ürün içerisinde bu tarzdaki araçların ihtiyaçlarını karşılayacak aksamlar vardır. Yeni araca geçmeden kolaylıkla eski parçaların yerine yenileri yerleştirebilirsiniz. Belderia bisiklet vites seti yorum ve değerlendirmeleri göz önünde bulundurulduğunda kullananların memnun olduğunu görebilirsiniz. Yeni bir bisiklet almak yerine eskisini setin parçalarını kullanarak rahatlıkla tamir edebilirsiniz.

Belderia Bisiklet Vites Seti Dayanıklı mıdır?

Belderia bisiklet vites seti dayanıklı materyallerden üretilir. Bu set bozulan aksamların yerine geçebilen oldukça kaliteli bir settir. Mevcut olan bisikletinizin özelliklerini yükseltmek için bu ürünü kullanabilirsiniz. Bu sayede yeni bir araç almamış olursunuz ve ev bütçesine katkı sağlamış olursunuz. Rubleye zarar vermeye başlamadan eskimiş olan zinciri değiştirmelisiniz. Bu sayede rublenin kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Belderia markasına ait olan ürünleri birden çok vites türünde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün 21-18 vites gibi farklı vites türüne uygundur. Bu sayede parçaları evdeki tüm bisikletlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Belderia bisiklet vites seti fiyatı belirlenirken sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulur. Bisikletin genel aksamını barındıran bu ürün oldukça kalitelidir. Dayanıklı ve mantıklı bir ürün olan bu sete Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.