Genel Markalar Audi A6 Fan Davlumbazı Çiftli 2005-2011 4f0121207e

1.354,97 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Audi A6 Fan Davlumbazı Çiftli 2005-2011 4f0121207e

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAKIM FİLOSU Satıcı Ünvanı: E GLOBAL OTOMOTİV YEDEK PARÇA E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480114229000001 Vergi Kimlik Numarası: 4801142290
    Bu ürün BAKIM FİLOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli müşterimiz
  • * Mağazamızdaki ürünlerle ilgili bilgiler üreticilerin ve toptancıların kataloglarından araştırılarak derlenmiştir. Ürün fotoğrafları kendimiz tarafından oluşturulmuştur ve stoklarımızdaki ürünlere aittir. * Elinizde ürünün Oem numarası varsa ve ürünlerimizin ismindeki veya ürün bilgilerindeki Oem numaralarıyla eşleşiyorsa gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. * Siparişlerinizdeki hata payını en aza indirmek için, emin olmadığınız parçalarda aracınızın şase numarasını ve parça bilgisini mağazaya soru sor kısmından bize göndermeniz yeterli olacaktır. Uzman ekiplerimiz, aracınızı üreten firmanın elektronik parça kataloğundan parça araç uyumu kontrolünü yaparak en kısa sürede tarafınıza geri bildirim yapacaktır. Keyifli Alışverişler Dileriz… Firmamız E-fatura mükellefidir. Siparişte girilen fatura bilgilerine düzenlenen faturanız kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilmektedir. Kargo Süreci Hafta içi 16:00 ' dan önce verilen siparişleriniz ürün detayında belirtildiği gibi (aynı gün kargo ertesi gün,2-3 gün içinde kargo) işleme alınacaktır.16:00 ' dan sonra verilen siparişler ürün detayda yer alan kargo süresine göre işleme alınacaktır. Ürünler paketlenmeden önce kalite kontrolden geçirilmektedir. İade & Değişim Almış olduğunuz ürünlerde müşteri memnuniyeti kapsamında ambalajı ve orijinalliğinin bozulmamış olması kaydı ile 14 gün içerisinde iade alınabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Audi A6
Geri Bildirim Ver