5
Egzoz Nikelajları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Genel Markalar Araç Turbo Ses Düdüğü Egsoz Susturucu

124,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Araç Turbo Ses Düdüğü Egsoz Susturucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CandaGrup Satıcı Ünvanı: CANDA GRUP İNŞAAT TURİZM DEKORASYON NAKLİYE PETROL ELEKTRONİK MAKİNA GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201036615500010 Vergi Kimlik Numarası: 2010366155
    Bu ürün CandaGrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç Turbo Ses Düdüğü Egsoz Susturucu Gerçek Blow off sesi turbo sesi egzoz aparat
Geri Bildirim Ver

Civan Oto Aksesuar Egsoz Susturucu Ürünleri Trendyol'da!

Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü sayesinde otomobilinizin gürültü seviyesini azaltabilirsiniz. Araba kullanırken motorun ve diğer aksamın çıkardığı sesten rahatsız oluyorsanız bu ürün tam size göredir. Egzoz susturucu olarak bilinen düdük çok kullanışlıdır. Bu aparat sayesinde özellikle uzun yola çıktığınızda borudan gelen sesten rahatsız olmazsınız. Sevdiklerinizle konforlu bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürün, 2000 ila 5000 devir arasında ıslık tarzında ses çıkartır. Gaza yüklendikçe ürünün sesini duymak mümkün olur. Aracın sesini daha havalı bir hâle getiren ürün kullanıcıların beğenisini kazanır. Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü otomobilin ses seviyesine yöneliktir ve diğer parçalar üzerinde olumsuz bir etkiye sahip değildir. Araca zarar vermeyen ürün sayesinde otomobilinize kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

  • Ürün kaliteli metalden üretilmiştir.
  • Ses düdüğünün rengi gridir.
  • Egzoz susturucu ısıya karşı dayanıklıdır.

Civan Oto Aksesuar Araç Turbo Ses Düdüğünün Özellikleri Nelerdir?

Civan Oto Aksesuar Araç Turbo Ses Düdüğünün Özellikleri Nelerdir?

Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü oldukça donanımlı bir üründür. Söz konusu araba aksesuarı metal materyalden üretilmiştir. Bu malzeme sayesinde ses düdüğü oldukça sağlamdır. Egzozdan çıkan ısı ve sese karşı son derece dayanıklıdır. Bu sayede aparat kolay kolay hasar görmez. Ses düdüğünde erime ya da kırılma gibi sorunlar yaşamazsınız. Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü oldukça hafif bir üründür, egzoz borusunda ağırlık yapmaz. Yerli ve yabancı araçlar için uygundur. Buna ek olarak dizel ve benzinli arabalar için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Şık tasarıma sahip aparat aracınızın görüntüsünü bozmaz. Aksine ürün, sesi sayesinde otomobili daha gösterişli bir hâle getirir. Civan oto aksesuar egzoz susturucu ıslık sesiyle kullanıcıların beğenisini kazanır.

Civan Oto Aksesuar Araç Turbo Ses Düdüğü Ne için Kullanılır?

Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü otomobilinizi modernize etmek için kullanılabilir. Egzoz borusundan çıkan sesten haz etmeyen bireyler, aparattan faydalanabilir. Bunu tercih eden kişiler aracın sesinin anında azaldığını fark edebilir. Aynı zamanda gaza yüklendiğinizde ürününün sesinin ıslık gibi çıktığını duyabilirsiniz. Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü sayesinde otomobili daha konforlu bir hâle getirmek mümkün olur. Ayrıca gürültü kirliliğini azaltmaya yardımcı olur. Bu aparat aracınızda sadece sesi etkiler. Otomobilin çalışmasında hiçbir etkisi yoktur. Ürün aracınıza zarar vermez, egzoz borusundan çıkan gazları engellemez. Civan oto aksesuar egzoz susturucu blow off aparat, aracınıza hem şıklık hem de konfor katar. Bu ürünü hiç araçtan çıkarmadan kullanmak mümkündür. Egzoz susturucunun kaliteli materyali ve etkisi çevredeki bireylerin dikkatini çeker.

Civan Oto Aksesuar Egzoz Susturucu Blow Off Aparat Nasıl Kurulur?

Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğünün montajı oldukça kolaydır. Aparatı alıp paketinden çıkarabilirsiniz. Ardından hafif nemli ya da kuru bir bezle ürünü silmek mümkündür. Ses düdüğünü temizlerken kimyasal kullanmamanız önerilir. Bundan dolayı ürünün metaline ya da rengine hasar verilebilir. Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğünü arabanın egzoz borusuna takmanız gerekir. Susturucu katalitik konvertör ve arka boru arasında yer alır. Her boru için bir tane ses düdüğü alabilirsiniz. Ürünün başını egzoz ucuna sokabilirsiniz. Ardından kalan kısmı paketten çıkan vidayla sıkıştırabilirsiniz. Bu aparatı kısa sürede monte etmek mümkündür. Islık sesine ve kaliteli materyale sahip egzoz susturucu oldukça kullanışlıdır. Ses düdüğü kullanmayı seven bireyler bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Aparatı, Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ürünün kullanımı hakkında belirtilen görüşler için Civan oto aksesuar araç turbo ses düdüğü yorumlarını okuyabilirsiniz.