Genel Markalar Alla Dual 0-100 Alkolmetre - Diğer Ölçüm Cihazları - 2 Yıl

237,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Alla Dual 0-100 Alkolmetre - Diğer Ölçüm Cihazları - 2 Yıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaplantis Satıcı Ünvanı: PANYAS YAZILIM MİMARLIK İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721040792400017 Vergi Kimlik Numarası: 7210407924
    Bu ürün Kaplantis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MODEL: Dual-0-100Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Diğer Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre Trendyol'da!

Profesyonel kullanıma sahip olan alkolmetre, özellikle de mutfaklarda sıvı içerisindeki alkol oranını ölçebilmek için kullanılır. Aşçılar ve şefler tarafından hazırlanan kokteyl içeceklerdeki alkol oranını eşitleyebilmek için kullanılan Alla France Alla Dual 0-100 alkolmetre, sıvının içerisinde yer alan alkol miktarını belirler. Hassas bir belirleme sağlayan alkolmetre ile daha profesyonel dokunuşlar yapabilirler.

  • Pratik alkol ölçer

  • Profesyonel kullanım

  • Dayanıklı materyal

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre Özellikleri

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre ÖzellikleriAlla France Alla Dual 0-100 alkolmetre özellikleri arasında pratik ölçüm yapabilmesi, dayanıklı malzemelerden üretilmesi ve silindir şeklindeki yapısı ön plana çıkar. Alkolmetre, pratik bir uygulama sayesinde çok daha hızlı sonuçlar alınabilmesine olanak tanıyan ve alkollü içki tüketim seviyesini hızlıca ölçmelerine yardımcı olan bir cihazdır. 0.00 ile 0.100 promil arasındaki alkol konsantrasyonunu ölçebilen alkolmetre, dijital cihaz ekranı sayesinde çok daha güvenilir ve hızlı sonuçlar sunar. Ölçüm sonuçlarını net bir şekilde gösteren bu cihaz, kullanıcıların doğru sonuca ulaşabilmesi için etkili ve verimli bir şekilde çalışır. Tek bir işlem yardımıyla basit ve pratik bir şekilde alkol ölçümü yapabilen bu cihaz, kullanıcı dostu yapısı sayesinde hem profesyonel hem de amatör kullanımlar için uygundur. Kompakt ve hafif tasarımıyla oldukça basit ve pratik kullanım sunan alkolmetre, taşınabilir olması bakımından pek çok alanda yaygın bir şekilde tercih edilir.

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre Kullanımı

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre KullanımıAlla Dual alkolmetre, pek çok alanda yaygın bir kullanıma sahiptir. Pratik kullanımı sayesinde pek çok açıdan fayda sağlayan alkolmetre, sıvı içerisinde bulunan alkol miktarını ölçmek için silindir yapıdadır. Silindir yapıyı, sıvı içerisine yerleştirdiğinizde içinde bulunan bileşenler sayesinde alkol oranını ayırt ederek miktarının derecesini üst kısımda bulunan ölçeklere göre gösterir. Alkol göstergesi kaç ölçeğine kadar kırmızı bir işaretle çıkarsa sıvı içerisinde bulunan alkolün promil seviyesi bu ölçek baz alınarak belirlenir. Pratik ve rahat kullanımı sayesinde avantaj sunan alkolmetre, pek çok alanda rahatlıkla kullanılır. Çantada ya da araçta rahatlıkla taşınabilir yapıya sahip olan alkolmetre birden fazla kişiye alkol seviyelerini ölçme olanağı sunar. Profesyonel ve amatör kullanımlar için uygun olan alkolmetre, kullanım amacına bağlı olarak farklı sektörlerde yaygın olarak tercih edilebilir.

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre Fiyat

Alla France Alla Dual 0-100 Alkolmetre FiyatAlla France Alla Dual 0-100 alkolmetre, cam malzeme kullanılarak üretildiği için son derece dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Kullanıcı dostu ve çevre dostu bir niteliğe sahip olan alkolmetre, pek çok farklı alanda yaygın bir şekilde kullanılabilir. İçerisinde yer alan ölçüm cetveli sayesinde alkolün yüzdesini kolay bir şekilde gözlemlemek mümkündür. Alkol oranını tüm sıvılar içerisinde ölçümleyebileceğiniz bu ürün, profesyonel kullanımlar için oldukça etkili sonuçlar sunar. Güvenlik sağlama, hızlı sonuçlar sunma, taşınabilirlik ve ikinci sürücüye test yapma olanağı gibi pek çok avantaja sahip olan alkolmetre, güvenli kullanımı sayesinde çok fonksiyonel bir üründür. Alkol tüketimi konusunda sınırlandırma getirmek ve dengeli bir tüketim sağlamak için uyarıcı bir araçtır. Alla France Alla Dual 0-100 alkolmetre yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün hakkında detaylı bilgi sunar. Alla France Alla Dual 0-100 alkolmetre fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.