Genel Markalar 500 Ml Poliüretan Köpük Temizleyicisi Pu Tabanca Cleaner Temizleyici

119,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 500 Ml Poliüretan Köpük Temizleyicisi Pu Tabanca Cleaner Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVRUPA PVC OTOMOTİV AKSESUARLARI Satıcı Ünvanı: AVRUPA PVC AKSESUARLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0106143197300001 Vergi Kimlik Numarası: 1061431973
    Bu ürün AVRUPA PVC OTOMOTİV AKSESUARLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOMAFİX POLİÜRETAN KÖPÜK TEMİZLEYİCİ 500 ML Genel Bilgi: SOMAFIX Poliüretan Köpük Temizleyici bütün poliüretan bazlı kimyasalların temizlenmesinde kullanılır. Kürleşmeden önce kullanıldığında daha etkilidir. Eğer uygun ve zamanında kullanılırsa tabancanın ömrünü uzatır ve poliüretan kalıntıları çıkarır. Uygulama Alanları: Köpük tabancası ve köpüğün bulaştığı yerleri temizlemek için kullanılır. Kullanım Şekli: Kutuyu kullanmadan önce iyice çalkalayınız, tabancanın üstüne sıkıca takınız. Temizleyici tabancadan çıkana kadar tabancayı tetikleyiniz. Kalıntı kürleşmeden önce de temizlenebilir. Kutuyu tabancadan çıkartınız. Uygulama sırasında eldiven ve koruyucu gözlük kullanınız. •Her pozisyonda kullanılabilir •Köpük tabancasını temizlemek için özellikle tasarlanmıştır •Tabancanın adaptöründen köpüğü temizlemek için aktüatör içerir. ÜRÜNLERİMİZ KONTROL EDİLEREK KARGOYA TESLİM EDİLMEKTEDİR. KARGO TESLİMATI SIRASINDA ÜRÜNÜ KONTROL EDEREK TESLİM ALINIZ. HASARLI ÜRÜN İSE RAPOR TUTTURARAK FATURASI İLE İADE EDİNİZ. TESLİMATTAN SONRA HASARLI ÜRÜN TESPİTİNDE İADE KABUL EDİLMEYECEKTİR.
Geri Bildirim Ver