Genel Markalar 5'li Katlanır Banyo Mutfak Seti Katlanır Çamaşır Sepeti Kova Maşrapa Süzgeç Badya (leğen)

649,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 5'li Katlanır Banyo Mutfak Seti Katlanır Çamaşır Sepeti Kova Maşrapa Süzgeç Badya (leğen)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 4KİDS Satıcı Ünvanı: NURİ HALİL AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5288220607000001 Vergi Kimlik Numarası: 1040438967
    Bu ürün 4KİDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katlanır 5' lİ set (Çamaşır sepeti,Kova,Maşrapa,Badya,Süzgeç) KATLANIR ÇAMAŞIR SEPETİ Katlandığında yer kaplamaz, pratiktir evinizde bir çok yere rahatlıkla sığar. İşiniz bittiğinde katlayıp kaldırabilirsiniz yer tasarrufu sağlar 26 litre hacme sahiptir. Sepet Ölçüleri: Açık Hali: 55x39x23 cm Sepet Katlanmış Ölçüleri: 55x39x8 cm KATLANIR KOVA Yer Kazandıran Pratik Katlanabilir Su Kovası 12,8 Litre Yeni tasarım katlanabilir kovalar ile mutfak işlerin çok pratik! 12.8 lt hacmindedir.Katlanabilme özelliği sayesinde, alandan tasarruf etmenizi sağlar. 3 kademeden oluşur ve her katı ihtiyacınıza göre ayrı ayrı kullanmanız mümkündür. Üzerinde bulunan askı deliği sayesinde dolap içi askılarda kullanılabilir ve yer kaplamaz. Ürün Hacmi : 12,8 litre Paket İçeriği : 1 Adet Yer Kazandıran Pratik Katlanabilir Su Kovası 12,8 Litre KATLANIR MAŞRAPA Katlandığında yer kaplamaz evinizde, banyonuzda bir çok yere sığabilir. Ergonomik sapı ve 131 gramlık hafif yapısı ile sizleri yormaz 1.1 litre iç hacim, 4 farklı renk seçeneği ! Kapalı ölçüler: 18 x 28 x 4 cm Açık ölçüler: 18 x 28 x 11 cm KATLANIR BADYA (LEĞEN) 5,25 LİTRE Katlanır Badya / Leğen 5,25 Litre (BD645), Katlanabilen Kamp Badyası Katlanabilen Badya ile Evinizde Yer Kaplamadan Kullanışlı Olarak Tasarlanmıştır. Evinizde Pratik Kullanımı İle En Sevdiğiniz Ürünlerden Olacaktır. Katlanabilir Yapısı Taşımasını Kolay Hale Getirmesi Sebebiyle Tatile Giderken , Kamplarda ve Piknik Yaparken Taşıma Kolaylığı Sebebiyle En Çok Tercih Edilen Üründür. Gıda İle Teması Uygun Olan Ürün BPA içermeyen Kaliteli Plastik ve Silikon Malzemeden Üretilmiştir. Ürünün Boyutu: Açık Durumda - Yükseklik 12,5 Cm x Yağız Çapı 32 Cm x Taban Çapı 23 Cm Katlı Durumda - Yükseklik 5,5 Cm x Yağız Çapı 32 Cm x Taban Çapı 23 Cm 5,25 Litre KATLANIR SAPLI SÜZGEÇ Pratik hafif ve yer tutmayan yapısıyla mutfagınızda işiniz artık çok kolay. Paket içeriği: 1 adet katlanır çamaşır sepeti 1 adet katlanır kova 1 adet katlanır maşrapa 1 adet Katlanır Badya 1 adet Katlanır saplı süzgeç Ürün ücretsiz kargo olarak gönderilir. 4KİDS-YOGH= KALİTE VE GÜVEN
Geri Bildirim Ver