Genç Timaş - Filippo, Ben Ve Kiraz Ağacı

78 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
87,30 TL
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genç Timaş - Filippo, Ben Ve Kiraz Ağacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oscar stationary Satıcı Ünvanı: DUYGU PULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330636120
    Bu ürün oscar stationary tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Filippo, Ben Ve Kiraz Ağacı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Paola Peretti
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı

Paola Peretti tarafından kaleme alınan Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı isimli eser, duygusal bir gençlik romanıdır. Ürün, akıcı ve sade bir şekilde Türkçe dilinde basılır. Okurla buluşan bu kitap, yazarın akıcı üslubu ve çarpıcı bir atmosfer oluşturan duygusal temasıyla sıcacık bir hayal alemine ev sahipliği yapar.

  • Gençlik romanı

  • Özgün

  • Türkçe dili

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı Özellikleri

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı ÖzellikleriGençlik romanlarına ilgi duyanlar için benzersiz bir eser olan Paola Peretti - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı romanı oldukça dokunaklı ve etkileyici bir gençlik romanıdır. Oldukça sade ve yalın bir yazım diline sahip olan eserin dili Türkçedir. Ayrıca Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı romanı, ciltsiz bir baskıyla kütüphanenizde yerini almak için hazırdır. Özellikle genç okurlar için incelikle işlenen eserin benzersiz bir olay örgüsünün ve derinliğiyle düşündüren temasının keyfini çıkarabilirsiniz. Gençlik romanı türüyle kitaplar dünyasında yer edinen bu kitap, duygusal zenginlik ve akıcı anlatımı bir araya getirerek dikkat çeker. Paola Peretti’nin incelikle işlediği bu kitap, gençlerin yaşama ilişkin zorluklar ve güzellikler noktasında farkındalık kazanabilecekleri duygusal bir bakış açısını ele alır. Bu ciltsiz basımda dostluğu, aile bağını ve cesareti evrensel bir temayla yakalamanız mümkündür. Eser, farklı düşünceler ve hayaller arasında gezintiye çıkmak isteyenler için oldukça dikkat çekicidir. Paola Peretti’nin kaleminin keyfini sürmek için bu unutulmaz yolculuğa Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı romanıyla dahil olabilirsiniz.

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı Konusu

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı KonusuGenç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı konusu, on yaşından itibaren görme yetisini kaybeden Mafalda isimli bir karakterin yaşamına odaklanır. Kitap, Paola Paretti tarafından ele alınan ve ince detaylarıyla okuyucuyu etkileyen bir gençlik romanıdır. Çeşitli ayrıntılarla okuyanların farkındalık kazanmasını sağlayan bu eser Mafalda’nın hayatına doğru derin bir hikayeyi konu edinir. Baş karakter Mafalda, on üç yaşına geldiğinde görme yetisini tamamen kaybederek karanlığa gömülür. Bu durumda Mafalda’nın yanında bulunan ve ona destek olan kişilere hikaye içerisinde yer verilir. Bunlardan birisi Filippo’dur. Bu karakter kural tanımayan ve oldukça eğlenceli bir tiplemedir. Bir diğeri ise Ottimo Turcaret’tir. Bu ise bir kedidir. Hikaye akışına göre Mafalda, Filippo ve kedisi her zorluğa ve maceraya birlikte atılarak göğüs gererler. Mafalda’nın yaşamına ilişkin diğer detaylara yer verilerek işsiz ve depresyondaki babası ve arkadaşı Debbie’ye de değinilir. Ayrıca eser, Mafalda’nın her olumsuzluğa karşı hayatın tadını çıkarma arzusuna yer yer değinir. Mafalda’yla renkli bir hayal dünyasının kapısı aralayabilirsiniz.

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı Fiyatı ve Yorumları

Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı Fiyatı ve YorumlarıPaola Peretti’nin kaleme aldığı, duygusal zenginliklerle dolu Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı, gençlik romanlarına ilgi duyan kişiler için unutulmaz bir okuma deneyimi sunar. Roman, genç okurlar için incelikle işlenen benzersiz bir olay örgüsüne ve düşündürücü bir temaya sahiptir. Bu kitap içerisinde dostluk, aile bağları ve cesaret gibi evrensel temalar ele alınarak, genç okurlara ulaşmaya çalışan Paola Peretti, yaşamın zorlukları ve güzellikleri hakkında okuyuculara derin bir bakış açısı sunar. Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı romanı güncel ve ciltsiz baskısıyla kütüphanenizde yerini almak için çarpıcı bir eserdir. Bu kitapla Paola Peretti’nin dünyasına adım atarak, onun kurduğu düzmece hayal dünyasında gençlik edebiyatının değerli eserlerinden birini keşfedebilirsiniz. Sizler de gerçek kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Genç Timaş - Filippo, Ben ve Kiraz Ağacı fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilir ve bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.