Gelincik Hamur Işlerinde Kahvaltılık Sürülebilir Doğal Katkısız 250gr Özel Üretim Haşhaş Ezmesi

110 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gelincik Hamur Işlerinde Kahvaltılık Sürülebilir Doğal Katkısız 250gr Özel Üretim Haşhaş Ezmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmtiaStore Satıcı Ünvanı: BURAK SARIŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7500558264
    Bu ürün EmtiaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gelincik Haşhaş Ezmesitüketileceği kadar sıvı yağ, süt veya su ile karıştırılıp tahin kıvamına getirilerek hamur işlerinde kullanılabilir. Ayrıca bal, pekmez veya şeker ile tüketileceği miktar kadar karıştırılıp kahvaltılık olarak tüketilebilir. İçeriğindeki yüksek besin değerleri sayesinde günlük gıda takviyesi olarak da tüketilebilir.
Geri Bildirim Ver

Gelincik Tr.001.36 250 g Haşhaş Ezmesi

Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr ürünü, haşhaş ezmesi ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Bilindiği üzere haşhaş, besin değeri yüksek bir tahıl ürünüdür. Sağlıklı bir yaşam için ezme hâline getirilerek de tüketilebilir. Ortalama olarak 1 yemek kaşığı haşhaş ezmesi tükettiğinizde 55 kalori almış olursunuz. Yani besin değeri oldukça yüksektir. Ayrıca böbrek taşını önlediği, böbrek taşı ağrılarına iyi geldiği bilinmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için tercih edilebilir. Saç dökülmesini azaltma konusunda etkili özelliklere sahiptir. Mide rahatsızlığınız varsa buna iyi gelir. Vücudunuzda bakteri olması durumunda bunlara karşı savaşır. Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr yorum unsurlarıyla diğer faydalarına da ulaşabilirsiniz.

  • Sıvı yağ, su ya da süt ile karıştırılarak tahin haline getirilebilir.
  • Hamur işlerinde tüketilebilir.
  • Bal, pekmez ve şeker karışımıyla kahvaltılık olarak tüketilebilir.

Gelincik 250 Gr Haşhaş Ezmesi Ne İşe Yarar?

Gelincik 250 Gr Haşhaş Ezmesi Ne İşe Yarar?

Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr vücut açısından oldukça faydalıdır. Cilt hücrelerini yenileyerek daha genç bir görünüm sağlar ve solunum yolu problemlerine iyi gelir. Solunum yolunuzu açar ve rahatlatır. Özellikle lezzeti bakımından da tercih edilebilir. Çünkü lezzetli bir yapısı ve aroması bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak hamur işlerinde tercih edilse de birçok yiyecek için kullanılabilir. Besleyici özelliklerinin yanı sıra vücutta meydana gelen olumsuzluklara karşı savaşır. Bu sayede antibakteriyel özellikler sergilemektedir. Kilo kontrolünü sağlamak için mutlaka uygun miktarlarda tüketiniz. Gelincik haşhaş ezmesi ürünü, yüksek miktarda tüketildiğinde kilo alımına ve diğer problemlere neden olabilir. Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr gıda takviyesi olarak da değerlendirilebilir. Sağlığımız için birçok fayda içerdiğinden dolayı ek takviye olarak da tercih edilebilmektedir.

Gelincik 250 Gr Gıda Takviyesi Haşhaş Ezmesinin Faydaları Nelerdir?

Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr ürününün en önemli faydası, böbrek taşlarını engellemesidir. Böbrek hastalıklarından muzdarip iseniz haşhaş ezmesi tüketmeniz, doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Yine de doktor kontrolünde kullanmanızda fayda bulunmaktadır. Böbrek fonksiyonlarını iyileştirirken aynı zamanda böbrekte meydana gelebilecek çamurlaşma ve taş oluşumuna karşı savaşır. Düzenli tüketim sonucunda fayda göstermesi muhtemeldir. Bir diğer faydası bağışıklık sistemi üzerinedir. Haşhaş ezmesinin yapısında lif ve proteinlere bolca rastlanılır. B vitaminleri açısından oldukça zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek istiyorsanız tercih edilebilir. Cilt hücrelerini yenileme özelliğiyle beraber aynı zamanda saç dökülmelerine karşı savaşır. Cildi besleyen bir yapısı bulunmaktadır. Yaşlılık belirtilerini engeller ve genç görünüm sağlar. Solunum yollarının rahatlaması için kullanılabilir. Vücutta bakterilere engel olmak için ve mevcut bakterileri yok etmek için tercih edilebilir.

Gelincik 250 Gr Kahvaltılık Haşhaş Ezmesi İle Neler Yapılabilir?

Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr kahvaltılık ile tahin benzeri ürünler çıkarabilirsiniz. İki kaşık ezmeye ekleyeceğiniz toz şeker ve sıvı yağ ile birlikte tahin hâline gelir. Sonrasında ekmeğin üzerine sürerek tüketebilirsiniz. Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr fiyatı da uygun olduğu için rahatlıkla alınıp tüketilebilir. Tahin yapma işlemlerini reçel üzerinde de deneyebilirsiniz. Hamur işlerinde de haşhaş ezmesini tercih edebilirsiniz. Bunun için mayalı hamur kullanmaya özen gösteriniz. Haşhaş ezmesini direkt kullanmak yerine mutlaka sıvı yağla açarak kullanınız. Bu şekilde daha net etkiler görülecektir. Gelincik haşhaş ezmesi 250 gr ürünü, kısa süreli kullanımlar için idealdir. Ancak uzun süreli kullanım için birden fazla tercihte bulunmanız gerekebilir. Ürünü maksimum adette satın alarak fiyat avantajı elde edebilirsiniz. Hamur işleri, kahvaltılıklar, tahin, reçel vb. şekillerde kullanılabilmektedir.