Geberit Alpha Alaturka Gömme Rezervuar Gövdesi 8 Cm

4.034,93 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Geberit Alpha Alaturka Gömme Rezervuar Gövdesi 8 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Banyome Satıcı Ünvanı: BANYOME YAPI MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0046004095900018 Vergi Kimlik Numarası: 0460040959
    Bu ürün Banyome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Helataşı için gömme rezervuardır. Geberit Alpha Alaturka Gömme Rezervuar 8 Cm50 yılı aşkın gömme rezervuar üretim teknolojisi ile Geberit alpha serisi gömme rezervuarlarına 10 kumanda kapaklarına ise 5 yıl garanti vermektedir. 60 milyondan fazla montaj ile kazanılmış üstün tecrübeyle üretilen Geberit alpha serisi gömme rezervuarların su rezervuar tankları (bidonları)yüksek kaliteli HDPE'den üretilmiştir.Çeşitli nedenlerle tanka gelebilecek darbeler sonucu oluşabilecek hasarlar yama makinesi yardımı ile rezervuarı değiştirmeye gerek kalmadan düzeltilebilir. HDPE esaslı ürün sessizdir. Tek parça olarak üretilen rezervuar su tankı herhangi bir ek bulundurmamaktadır.Su tankının monoblok yapısı sessizliği ve hidrolik kapasiteyi arttırmakta ve her bir rezervuarın su testine tabi tutulmasını mümkün kılmaktadır. 25 yıl ürünün yedek parçalarının temin edilebilirlik garantisi vardır. Spesifik dizaynlı şamandra sessiz ve seri dolum yapar. %100 şeffaf slikondan üretilmiş olan şamandra alt contası çok dayanıklıdır. Pis su dirseği HDPE esaslıdır. Rezervuarın herhangi bir taşıcı özelliği olmadığı için tüm duvar tiplerine uygundur. Özel doldurma teknikli şamandra sessiz çalışır. 4,5/6/7,5 lt olarak ayarlanabilir,su tasarrufu sağlar. 0,1-10 bar arasında çalışma basıncı mevcuttur. 8 cm duvar kalınlıklarına uygundur. Yoğuşmaya karşı yalıtımlıdır. Su giriş bağlantısı üsttendir. Alpha serisi kumanda kapakları ile birlikte kullanılırlar. Alpha serisi kumanda kapakları gerçek kaplama olup minumum 1 mikron kalınlığında kaplama işlemine tabi tutulurlar.
Geri Bildirim Ver