GBMOTION Siyah Laptop Çantası 17.3 Inç

799 TL

Ürün Bilgileri

GBMOTION Siyah Laptop Çantası 17.3 Inç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GBMOTİON Satıcı Ünvanı: GBMOTİON ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179061176700016 Vergi Kimlik Numarası: 1790611767
    Bu ürün GBMOTİON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 bölmelidir. Laptop bölme boyutu (inç): 17.3 inç ve altı tüm boyutlar için uygundur. Sünger korumalı laptop bölmesi mevcuttur. Ayarlanabilir omuz askılıdır. Elden taşımaya uygundur. Renk: Siyah Üst sınıf sağlam malzemeden üretilmiştir. Ürün Ölçüsü 5x45x35 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Çanta Tipi El Çantası
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

GBMOTION GB000018 17.3 Inç Laptop El ve Omuz Çantası

GBMOTİON 17.3 inç laptop el ve omuz çantası, dilediğiniz her an bilgisayarınıza erişmenizi sağlayan kaliteli bir üründür. Korunaklı yapısı sayesinde günlük kullanıma uygundur. Çanta ile uygun boyutlardaki dizüstü bilgisayarınızı taşımanız son derece kolaydır. Üründe hem elde hem de omuzda taşımaya yönelik askılar bulunur. Bu da çantayı dilediğiniz şekilde kullanabilmenizi sağlar. GBMOTİON 5x45x35 cm 17.3 inç laptop siyah el ve omuz çantası, kaliteli kumaş malzemesi ile uzun süreli kullanıma uygundur. Hem öğrencilerin hem de iş insanlarının beklentilerini karşılar. Çanta, 4 mevsim gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Siyahın hoş bir tonu kullanılarak dizayn edilen ürün, neredeyse tüm kıyafetlerinize uyum sağlar.

  • Uyumlu Laptop Boyutu: Maksimum 17.3 inç
  • Renk: Siyah
  • Bölme Sayısı: 3 Adet

GBMOTION 17.3 İnç Laptop Çantasının Özellikleri

GBMOTION 17.3 İnç Laptop Çantasının Özellikleri

GBMOTİON 5x45x35 cm siyah 17.3 inç laptop el omuz çantası bu ekran boyutuna uygun veya daha küçük bilgisayarlar için idealdir. Bilgisayarın yerleşeceği bölüm, ekstra kalın süngerlerle kaplıdır. Böylece cihazınız düşme veya çarpma durumunda kolay kolay zarar görmez. Ürünün laptop yerleştirme bölümünde ekstra bantlar da bulunur. Bu bantlar, bilgisayarları çantaya sabitler ve onların kaymasını engeller. GBMOTİON 5x45x35 cm 17.3 inç siyah laptop çantası, 3 bölmeden oluşur. Bu bölmelere ihtiyaca göre mouse veya şarj aleti gibi ekipmanlar da konulabilir. Öte yandan defter, kalem, cüzdan, dosya gibi materyalleri de bu işlevsel çantaya sığdırmak mümkündür. Çanta, 5 santimetrelik derinliğiyle hem bilgisayarların hem de dokümanların sağması için yeterlidir. Bir miktar esneyerek daha geniş kullanım alanı sunabilir.

GBMOTION 17.3 İnç Laptop El ve Omuz Çantasının Kullanımı Kolay mı?

GBMOTION 17.3 İnç Laptop El ve Omuz Çantasının Kullanımı Kolay mı?

GBMOTİON 5x45x35 cm siyah 17.3 inç laptop çantasına kullanım kolaylığı sağlayan nokta tasarım özellikleridir. Ürün, ideal boyutlarda tasarlanmış ve pek çok laptop için tercih edilebilecek bir çantadır. Bu ürünle 17.3 inç ve altında boyutlara sahip tüm cihazların taşınması mümkündür. Bunun yanı sıra ürünle tabletler ve boyutları uyan notebooklar da saklanabilir. 3 boyutlu oluşu çantaya ekstra kullanım kolaylığı katar. Bu sayede çantayla yalnızca bilgisayar değil, günlük yaşamda ihtiyaç duyabileceğiniz diğer materyalleri taşımanız da mümkün olur. GBMOTİON 17.3 inç laptop el ve omuz çantası, sade rengiyle de oldukça kullanışlıdır. Çantayı zamansız hâle getiren siyah renk hem spor hem de klasik kıyafetler için vazgeçilmezdir. Her alanda rahatlıkla kullanılabilen çanta, siyah rengiyle de özgür kombinler yapabilmenizi sağlar.

GBMOTION 17.3 İnç Laptop El ve Omuz Çantası Dayanıklı mı?

GBMOTION 17.3 İnç Laptop El ve Omuz Çantası Dayanıklı mı?

GBMOTİON 17.3 inç laptop el ve omuz çantası, oldukça dayanıklı tasarıma sahiptir. Ürünün dışı suya dayanıklı materyallerden üretilir. Bu da özellikle yağışlı havalarda bilgisayarınızın zarar görmesini engeller. Özellikle ıslaklık, elektronik aletlerin bozulmasına neden olan ana sebeplerden biridir. Suya dayanıklı materyal, her hava koşulunda bilgisayarınızı güvenli bir biçimde taşımanıza olanak sağlar. GBMOTİON 17.3 inç laptop el ve omuz çantasının iç kısmındaki bilgisayar bölmesi, kaliteli süngerlerle desteklenir. Bu sayede cihazlar, darbelere karşı ekstra koruma altına alınır. Çantanın sap kısımları da ağırlığa karşı dirençlidir. Kolay kolay kopmayan saplar, ergonomik taşıma olanağı sunar. GBMOTİON 5x45x35 cm siyah 17.3 inç laptop el omuz çantası yorumları, kullanıcıların ürünle ilgili görüşlerini açıkça ortaya koyar. Siz de bilgisayarınızı güvenle taşırken şıklığınızdan da ödün vermek istemiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. GBMOTİON bilgisayar çantasını Trendyol'dan satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.