Gazzal Happy Feet Unıcorn 50 gr 5'li Paket %75 Yün Karışımlı El Örgü Ipligi Taka Yarn (3561 HPPYF)

739,90 TL
(147,98 TL / adet)
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Gazzal Happy Feet Unıcorn 50 gr 5'li Paket %75 Yün Karışımlı El Örgü Ipligi Taka Yarn (3561 HPPYF)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Taka Fabrics Satıcı Ünvanı: TAKA KUMAŞ TEKSTİL KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816057482200014 Vergi Kimlik Numarası: 8160574822
    Bu ürün Taka Fabrics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gazzal HAPPY FEET UNICORN El Örgü İpi, her amaca uygun klasik bir iptir. Bol renk çeşidi ile ön plana çıkmaktadır. Sonbahar-Kış koleksiyonuna ait bir üründür. Bebek giyim ürünleri, kazak, hırka ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. %75 Süper Wash Yün, %25 Polyamid' den üretilmiştir. 50 gram ağırlığında 175 metre uzunluğundadır. Gazzal Happy Feet ipleri içeriğinde bulunan süper wash merino yün karışımı ile özel bir ipliktir. Kendinden geçişli renkleriyle en eğlenceli çorapları yapabilirsiniz. Gazzal Happy Feet ipi, özellikle çorap ipliği için uygun olup, tüm örgülerinizde tercih edebilirsiniz. Ekranda görünen ürünün görseli, kullandığınız teknolojik cihazın teknik özellikleri ve bulunduğunuz ortamın ışık yansımasına göre, gerçek rengi ile ton farklılıkları olmasına neden olabilir. Üretim serilerine ait LOT numaraları arasındaki farklılıklarda, ipler arasında ton farkına neden olmaktadır. Gazzal Happy Feet El Örgü İpi ile ördüğünüz örgülerinizi elde yıkamanız önerilir. Çamaşır makinesinde ise 30 derecede yıkayınız. Mümkünse sererek kurutunuz. Düşük ısı ile ütü yapılabilir. Örgülerinizi daha uzun süreli kullanmak için yıkama talimatına uymanız tavsiye edilir. DİĞER ÜRÜNLERİMİZ İÇİN TAKA FABRICS TRENDYOL MAGAZAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Yün
  • Gramaj 250+
  • Renk Yeşil
  • Metraj 300-349m
Geri Bildirim Ver