Gazzal Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü Ipi 3412

Çok Al, Az Öde!
1 x  64 TL
%10 indirim
2 x  57,60 TL
115,20 TL
%15 indirim
3 x  54,40 TL
163,20 TL
%30 indirim
5 x  44,80 TL
224 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gazzal Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü Ipi 3412

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EleganTShoP Satıcı Ünvanı: ŞIK YÜN VE DÜĞME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0811001612300025 Vergi Kimlik Numarası: 8110016123
    Bu ürün EleganTShoP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gazzal Baby Cotton Amigurumi - Örgü İpi 50gr 165m %60 Pamuk - %40 Akrilik Gazzal Baby Cotton, yapısı itibariyle merserize örgü modellerinde, amigurumi oyuncak yapımında ve bebek örgüleri gibi geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Tavsiye edilen şiş no: 3 - 3,5 - 4 ve tavsiye edilen tığ no: 2 - 2,5 - 3 'dür.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Pamuk
  • Gramaj 50 - 99 gr
  • Renk Bej
  • Metraj 100-149m
Geri Bildirim Ver

Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi ile Sürpriz Örgüler

Gerek mevsim geçişlerinde kullanılmak üzere ihtiyacınız olan örgü kıyafetler için gerekse kışın soğuğundan korunmak için ilk akla gelen gazzal örgü ipi olmaktadır. Sevilen bere aksesuar ve benzeri birçok ürün için kullanmak mümkündür. Yumuşacık dokusu ile kullanıcılarında oldukça iyi hisler bırakmaktadır. Ürün satın alım sürecindeki birçok kullanıcı için önemli nokta olan renk çeşitliliği tam olarak sağlanmıştır. Renklerin pastel tonlarının yanında renk geçişli farklı tonlarda tasarlanmış olanları da bulunmaktadır. Alışveriş sürecindeki kullanıcı için netleştirilen ürün tercihlerine ulaşmak kolay ve hızlı bir şekilde sağlanır. Baby Cotton amigurumi 50gr renk çeşitliliğine ek boyut çeşitliliğinin de mevcut olduğu bir üründür. Mevcut ürün tedarikindeki kullanıcılar özellikle renk ve boyut ile ilgili durum çeşitliliği konusunda oldukça fazla seçeneğe sahip olmaktadır. Kullanıcı istediği ürün rengine kolayca ulaşabilmektedir.

  • Yumuşak Doku
  • Her Tarza Hitap Eden Renk Seçeneği
  • Farklı Kalınlıkta Ürün Çeşitliliği

Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi Özellikleri

Ürün çeşitliliği memnuniyeti kullanıcı yorumlarında da belirtilmektedir. Farklı ürün doku ve boyutunda istenilen renk ve kalınlıkta ürün kullanıcılara sunulmaktadır. Gazzal Baby Cotton amigurumi 50gr bu seçeneklerden sadece bir tanesi olup en iyi şekilde kullanıcı talepleri karşılamak üzere stok güncellemelerinde bulunmaktadır. Kampanya ve indirim günlerinin takibi esnasında kullanıcılar alışveriş sürecinden oldukça avantajlı bir şekilde ayrılmaktadır. Yılın belli dönemlerinde devam eden ürün kampanya günlerinde birçok ürüne avantajlı koşullarda ulaşmak mümkün olmaktadır. Gazzal Baby Cotton örgü ipi kullanıcı ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan ürün çeşitlerinden oluşup talep edilen ürüne en kısa sürede ulaşmak mümkündür. Kullanıcı yorumlarının gözlemlendiği noktada olumlu sonuçların özellikle belirtildiği gözlenmektedir. Birçok ürün için sayısız renk seçeneği boyut ve doku özelliği sağlanarak kullanıcılara sunulmaktadır.

Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi Kullanıcı Memnuniyeti

Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi yorumları incelendiğinde oldukça olumlu geri dönüşlerden oluştuğu görülmektedir. Sayısız çeşitlilikteki ürün için yapılan yorumların büyük çoğunluğu olumlu yorumlardan oluşmaktadır. Yeni alışveriş sürecine dahil olan kullanıcılar bu değerlendirmeleri inceleyebilir ürün hakkında bilgi sahibi olabilirler. Birçok ürün çeşidini daha öne memnuniyetle kullanmış kullanıcı yorumları yeni ürün kullanıcıları için faydalı olmaktadır. Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi sayesinde kullanıcılar sevdikleri için de kolayca özel tasarım örgü ürünler oluşturabilirler. Bebek örgü iplerindeki yumuşacık doku özellikle kullanıcıların önemsediği noktalardan olmaktadır. Gerek örgü ipi renginin beklentiyi karşılaması gerek mevsim geçişlerine uygun kalınlıkta ürün üretimi ve bu ürünlerin boyut farklılıkları mevcuttur. İstediğiniz ürün rengine karar vererek kişisel tarzınıza ve beğenilerinize uygun ürünü satın alabilirsiniz.

Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi Fiyatı

Baby Cotton Amigurumi 50gr - örgü ipi fiyat konusu önemli noktalardan biridir. Birçok ürün tedarik sürecindeki kullanıcı ürünün fiyatı konusunda da titiz davranmaktadır. Ürün çeşitliliği ile birlikte değişkenlik gösteren ürün fiyat farklılığı da söz konusu olmaktadır. Sayısız ürün kategorisinin bulunduğu her noktada sayısız fiyat değişkenlerinin bulunması mümkündür. Özellikle kampanya günlerindeki yapılan indirimler kullanıcılar için oldukça avantajlı koşulların oluşmasına zemin hazırlamaktadır. İhtiyaç duyulan ürünlerin istenilen özellik ve fiyatta satın alınması için değerlendirmesi yapılan kampanya günleri takibi önemlidir. Yılın belli dönemlerinde sayısız ürün talebi için sayısız ürün fiyat değişkenin yer aldığı kampanya ve indirimler mevcuttur. Bu ürünlerin en iyi şekilde kullanıcı tarafından satın alınması için en iyi şekilde takibinin sağlanması gerekmektedir. Siz de Baby Cotton örgü ipleri seçeneklerini inceleyerek ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü Baby Cotton Amigurumi 50gr - Örgü İpi satın al seçeneği sayesinde kolayca sipariş verebilirsiniz.