Garuşka Romance Night Vücut ve Masaj Yağı 150ml

650 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Garuşka Romance Night Vücut ve Masaj Yağı 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garuşka Satıcı Ünvanı: CANSU GÜLTEKİN DİNCİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220431645
    Bu ürün Garuşka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Romance night Vücut ve masaj yağı Body and massage oil TR: Romance Night güçlü feminen notaları ve zengin içeriği ile duyularınızı harekete geçirir ve ipeksi bir ten sunar. Afrodizyak etkisi ve benzersiz kokusuyla banyo sonrası kendinizi ve cildinizi şımartmak ya da uzun romantik masaj seansları için idealdir. Barındırdığı 100% kıymetli saf yağlar ile cildinizi besler ve iyileştirir. Banyo sonrasında kullanıldığında kuruyan cildi nemlendirir. Masaj için kalıcı ve kararlı yapıdadır. Tüm cilt tiplerine uygundur. 100% organik ve vegandır. İçindekiler: Argan yağı, jojoba yağı, yasemin yağı, ylang ylang yağı, zambak yağı, gül yağı, patchuli yağı. Kullanımı: Yağı duştan sonra cildinizi nemlendirmek için ya da masaj yapmak için dilediğiniz miktarda uygulayın. Ürün yalnızca %100 saf yağ içerdiği için cildinizde kararlı ve yağlı bir tabaka bırakacaktır. Birkaç dakika içinde tamamen emilir. Değerli yağların belirgin kokusu ve yumuşaklığı uzun süre cildinizde kalır. EN: Romance Night stimulates your senses and offers a silky skin with its strong feminine notes and rich content. Having a unique fragrance with an aphrodisiac effect, it is ideal for pampering yourself and your skin after a shower or for long romantic massage sessions. It nourishes and heals your skin with the 100% precious pure oils it contains. It moisturizes dry skin when used after showering. It has a permanent and stable texture for massage. It is suitable for all skin types. It is 100% organic and vegan. Ingredients: Argan oil, jojoba oil, jasmine oil, ylang ylang oil, lily oil, rose oil, patchuli oil. Usage: Apply a desired amount of the oil to moisturize your skin after a shower or for massage. Since the product contains only 100% pure oils, it will leave a stable and oily layer on your skin. It gets completely absorbed within a few minutes. The distinctive fragrance and softness of precious oils lingers on your skin for a long time.

Ürün Özellikleri

  • Fonksiyon Cilt Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver