Garnier Saç Boyası - Çarpıcı Renkler 5.0 Parlak Açık Kahve 3600541136977

Çok Al, Az Öde!
1 x  78,84 TL
%5 indirim
2 x  74,90 TL
149,80 TL
%10 indirim
3 x  70,96 TL
212,87 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
101,10 TL
Kurumsal Fatura
115,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Saç Boyası - Çarpıcı Renkler 5.0 Parlak Açık Kahve 3600541136977

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier color naturals: Besleyici kalıcı saç boyası Garnier color naturals, formülündeki besleyici yağlar ile saçı derinlemesine besler, pürüzsüzleştirir ve saç yüzeyinde koruyucu bir bariyer oluşturur. Saça derinlemesine nüfuz eder ve rengi saçta hapseder Uzun süre kalıcı ve parlak renkler ışıltılı ve ipeksi yumuşaklık Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Garnier Çarpıcı Renkler 5.0 Parlak Açık Kahve 3600541136977 Saç Boyası

Garnier çarpıcı renkler saç boyası 5.0 parlak açık kahve ile kullanıcılar göz alıcı saçlara sahip olur. Garnier tarafından açık kahve renkli saça sahip olmak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Parlak ve açık kahve renkli saç boyası, içerisindeki özel formül ile kullanıcıların beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap verecek olan bir üründür. Yaban gülü özlü olması sayesinde saçı besler, canlılık katar ve pürüzsüzleştirir. Ürün, beyazları kapatma konusunda yüksek performans sergiler. Garnier 5.0 parlak açık kahve ile kullanıcılar saçlarını boyarken kaliteli bir deneyim yaşarlar. Ürün boyama işlemi sonrasında göz alıcı parlaklık yaratır.

  • %100 Beyaz Kapama
  • Uzun Süre Kalıcılık
  • Parlak Bir Etki

Garnier 5.0 Parlak Açık Kahve Saç Boyasının Özellikleri Nedir?

Garnier Çarpıcı Renkler 5.0 Parlak Açık Kahve 3600541136977 Saç Boyası Yorum

Ürün, özel bir formülle tasarlanmıştır. Garnier 5.0 parlak açık kahve saç boyasının formülü içerisinde özel besleyici yağlar bulunur. Bu yağlar sayesinde ürün kullanıcının saçlarını derinlemesine temizler. Garnier parlak açık kahve renge sahip boya, bu yağlar sayesinde kullanıcının saçını pürüzsüzleştirir ve saç yüzeyinde koruyucu bir katman oluşturur. Ürünün özel formülü sayesinde açık kahve rengi kullanıcının saçına kusursuz bir biçimde nüfuz eder. Bu nedenle kullanıcılar boyama işleminin ardından uzun süre boyunca kalıcı olacak saç rengine ve canlı saçlara kavuşurlar. Boya sonrasında yaban gülü özü sayesinde kullanıcın saçı ışıltılı ve ipeksi bir yumuşaklığa sahip olur. Zengin renk pigmentleri nedeniyle canlı renk arayan kullanıcılar için idealdir. İçerisindeki çiçek yağı rahat bir uygulama için etrafa güzel kokular yayar.  Beyazlarınızı yüzde yüz oranında kapatacak bir boya arıyorsanız bu ürün sizin için idealdir.

Garnier 5.0 Parlak Açık Kahve Saç Boyası Ne Kadar Kalıcıdır?

Garnier Çarpıcı Renkler 5.0 Parlak Açık Kahve 3600541136977 Saç Boyası Yorum

Garnier 5.0 parlak açık kahve kullananlar, saç boyasının kalıcılığını ve memnun kaldıklarını belirten yorumlar yapar. Ürünün formülü geliştirilirken saçta uzun süre kalıcı olması amaçlanmıştır. Garnier markasının kalitesi ile geliştirilen açık kahve saç boyası, kullanıcılardan yüksek beğeni almış bir üründür. Marka, kullanıcılarının isteklerine ve ihtiyaçlarına önem vererek onların beklentilerini karşılayacak ürünler geliştirir. Bu sayede ürünler, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte olur. Garnier parlak açık kahve kullananlar, canlı rengi ve uzun süre kapatıcı etkisi sayesinde istedikleri saçlara sahip olurlar. Kullanıcıların arzuladıkları tonda bir açık kahve rengi sunan ürün, yoğun renk pigmenti teknolojisi sayesinde uzun süre kalıcılık sağlar.

5.0 Parlak Açık Kahve Saç Boyası Saça Zarar Verir mi?

Garnier Çarpıcı Renkler 5.0 Parlak Açık Kahve 3600541136977 Saç Boyası Yorum

Ürün, kullanıcıların saçına zarar vermez. Garnier güvencesiyle geliştirilen saç boyasının içerisindeki özel formül, kullanıcıların saçlarını canlandırarak ışıltı verir. Böylece Garnier 5.0 parlak açık kahve saç boyası kullanan kişilerin saçları ışıltılı ve pürüzsüz bir görünüm kazanır. Bu noktada ürünün saça tavsiye edilen biçimde uygulanması büyük önem taşır. Oksidan ve saç boyası bir kaba dökülür ardından karıştırılır. Elde edilen karışım uygun bir fırça ile saçın tüm yüzeyine uygulanır. Boyama işleminden sonra kullanma talimatında belirtilen süre kadar beklemek önem arz eder. Belirtilen süre geçtikten sonra saçlarınızı iyilece durulamanız gerekir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra saçlarınız yumuşaklık kazanır ve daha rahat taranır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Garnier saç boyası çarpıcı renkler 5.0 parlak açık kahve yorumlarını inceleyerek saçlarınızın yumuşak ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olacak saç boyasını hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.