Garnier Men Ekstra Ferahlık Aerosol

92,20 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
156,33 TL143,94 TL
131,12 TL122,93 TL
Kurumsal Fatura
149,39 TL
Kurumsal Fatura
169,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Men Ekstra Ferahlık Aerosol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Men Ekstra Ferahlık Aerosol

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Garnier Men Ekstra Ferahlık Aerosol 150 ml

Vücut hijyenine dikkat edenlerin tercihi olan Garnier, kadın ve erkek herkes için farklı formüllere sahip ürünler sunar. Garnier Men koleksiyonuna ait olan Ekstra Ferahlık deodorant bu ürünlerden biridir. Erkeklere özel olarak üretilmiş formülü ve benzersiz kokusu sayesinde vazgeçilmez ürününüz haline gelecek olan Garnier Men Ekstra Ferahlık, günün her anında yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz yardımcı bir parçadır. Temizliğin verdiği ferahlığı ve güzel kokuyu gün boyu devam ettirmek için temiz vücudunuza uygulayacağınız aerosol yapıdaki bu deodorant, vazgeçilmez kozmetik ürünleriniz arasında yerini almaya hazır. Derinlemesine ferahlık sağlayan yapısı ve alkol içermeyen temiz formülü sayesinde erkeklerce sıklıkla tercih edilen Garnier Men Ekstra Ferahlık aerosol 150 ml ürün hacmine sahiptir. Özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Eşsiz koku
  • Kalıcı ferahlık sağlayan formül
  • Islaklık emici minerallere sahip yapı

Garnier Men Ekstra Ferahlık Aerosol Ferahlığı

Garnier Men Ekstra Ferahlık Aerosol Ferahlığı

Duş sonrası temizlik hissini tüm gün devam ettirmek ve özellikle yaz aylarında terleme sorununun önüne geçerek daha konforlu vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz Garnier Men Ekstra Ferahlık deodorant, her kullanımda duştan yeni çıkmış hissini verir. Temiz ve ferah kokusu sayesinde temizliğe kısa yoldan ve istediğiniz anda ulaşmanızı sağlar. Yüksek efor harcanan spor antrenmanları sonrasında bile bu hissi sağlamayı hedefleyerek üretilen bu ürün, hızlı kuruyan bir formüle sahiptir. Sıkıldıktan sonra kısa sürede kuruması sayesinde kıyafetlerinize bulaşmaz. Fazladan ıslaklık hissi bırakmadan hafif formülü sayesinde uygulandığı bölgede katman oluşumunun önüne geçer. Cilde nefes aldıran yapısı, konforlu kullanım sunar. Teri ve ter kokusunu önlerken cilde nefes aldırması, tercih edilme nedenlerinin başlarında gelir. Nefes alan deri sayesinde daha az terleme gelişeceğinden, terlemeyi azaltmaya da yardımcıdır.

Terlemeyi Önleyen Volkanik Kaynaklı Mineral Formül

Terlemeyi Önleyen Volkanik Kaynaklı Mineral Formül

Terleme sorunu, özellikle sıcak aylarda ve kapalı kıyafetler içerisinde kaçınılmaz bir sondur. Islaklık hissi ve ter kokusu sorunu hem kişiyi hem çevredekileri rahatsız eder. Bu sorunun önüne geçmek ve gün boyu ferah bir temizlik halinde kalmak için Garnier Men Saf ve Temiz deodorantı kullanabilirsiniz. Volkanik kaynağa sahip mineraller içeren benzersiz yapısı sayesinde teri emen ürün, gün boyu rahat kalmanıza yardımcı olur. Ter emme özelliği sayesinde ıslaklık sorununu ortadan kaldırır ve giysilere bulaşma sorununu önler. 96 saat aralıksız koruma sağlayan yapısı sayesinde gün sonunda ve gün sonrasında bile ferah hissettirir. Garnier Men Ekstra Ferahlık aerosol 150 ml fiyat bazlı da bütçe dostu bir üründür. Temiz içeriğe sahip formülü, etkili yapısı ve kalıcı kokusu ile birlikte bütçe dostu olması sebebiyle tercih edilir.

Çay Ağacı İçeriği Sayesinde Ter Kokusuna Karşı Etkili

Çay Ağacı İçeriği Sayesinde Ter Kokusuna Karşı Etkili

Ter kokusunu giderme konusunda bitkisel çözümler etkilidir. Bu bitkisel çözümler arasında çay ağacı yağı da yer alır. Nemli ortamda çok çabuk üreyen bakteriler için terli alanlar oldukça uygundur. Antibakteriyel yapısı sayesinde mikropların üremesini önler. Çay ağacı yağının bir diğer özelliği ise ter kokusunu önelemesidir. Ter, kokusuz bir yapıya sahiptir ancak vücuttaki bakterilerle birleştiğinde kötü ve rahatsız edici bir koku oluşturur. Garnier Saf ve Temiz Ekstra Ferahlık deodorantın formülünde yer alan çay ağacı yağı sayesinde kötü koku önlenir. Kozmetik ve hijyen kategorisinde birçok farklı ürünü bünyesinde barındıran Trendyol, Garnier Saf ve Temiz deodorant çeşitlerini de müşterilerine ulaştırır. Ürünler altında yer alan gerçek müşteri değerlendirmeleri sayesinde Garnier Men Ekstra Ferahlık aerosol 150 ml yorumlarına ulaşabilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.