Garnier Fructis Renk Koruyucu Şampuan 370 ml

598,95 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Garnier Fructis Renk Koruyucu Şampuan 370 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3KA Satıcı Ünvanı: 3 KA GIDA KOZMETİK TEKSTİL MAKİNA İNŞAAT TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001064768200015 Vergi Kimlik Numarası: 0010647682
    Bu ürün 3KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Fructis Renk Koruyucu Şampuan 370ML Boyut: 370ML Acai Berry Antioksidan ve UV Filtreleri içeren Fructis Color Shield Şampuan, saçın renginin daha uzun süre daha taze görünmesi ve hissedilmesi için gücünü geri kazanmasına yardımcı olur. Yıkanmaya, solmaya ve kurumaya direnmeye yardımcı olur, böylece taze canlı renkler daha uzun süre dayanır. Saç neredeyse tamamen proteinden oluşur ve saça güç verir. Turunçgil proteini, Vitamin B3 ve B6, meyve ve bitki özleri ve güçlendirici saç kremlerinin özel bir kombinasyonu olan Active Fruit Protein ™ içeren paraben içermeyen Fructis formülleri, daha sağlıklı ve güçlü saçlar için tasarlanmıştır. Kullanım Şekli: Islak saça masaj yapın, köpürtün ve iyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Koruyucu
Geri Bildirim Ver