Garnier Fructis Kırılma Karşıtı Güçlendirici Şampuan 1lt

1.203,95 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Garnier Fructis Kırılma Karşıtı Güçlendirici Şampuan 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3KA Satıcı Ünvanı: 3 KA GIDA KOZMETİK TEKSTİL MAKİNA İNŞAAT TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001064768200015 Vergi Kimlik Numarası: 0010647682
    Bu ürün 3KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Fructis Kırılma Karşıtı Güçlendirici Şampuan 1LT Boyut: 1LT Garnier Fructis Kırılma Karşıtı Güçlendirici Saç Kremi ile 3kata kadar daha az kırılma elde edin. Paraben, DMDM hidantoin gibi maddeler içermeyen ve Seramidler, Elma Özü ile aşılanmış Garnier Fructis Grow Strong Şampuan, daha güçlü saçlar için güçlendirir ve temizler. Vegan formüllerimiz hiçbir hayvansal kaynaklı içerik barındırmaz. %100 geri dönüştülmüş plastikten yapılmış şişelere sahiptir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Garnier, Cruelty Free International tarafından Leaping Bunny programı kapsamında onaylandı. Elma Vitamin ve minerallerle dolu elma, yemek için lezzetli bir meyveden daha fazlasıdır. Elma özünün, güçlü polifenoller ve antioksidanlar ile yüksek oranda paketlendiğinden birçok fayda sağladığına inanılmaktadır. Seramid Seramidler doğal olarak saça koruma sağlar ancak kimyasal ve ısı hasarından arındırılabilir. Seramidler, korumalı ipeksi teller için saç folikülünü güçlendirmeye yardımcı olan Grow Strong formülümüze aşılanmıştır. Kullanım Şekli: Islak saça masaj yaparak ve köpürterek uygulayın. İyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver