Garnier 5'li Kağıt Maske Kiti Evde Cilt Bakımı

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,90 TL

Ürün Bilgileri

Garnier 5'li Kağıt Maske Kiti Evde Cilt Bakımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİDELYA_STORE Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SİDELYA_STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenilikçi cilt bakım ürünlerinden biri olan kağıt maske çeşitlerini bir araya getiren Garnier, size kapsamlı bir bakım paketi sunuyor. Üstelik 5 farklı maskeyi tek pakette toplayan bu ürünün yanında bir de kullanışlı yapısı ile ön plana çıkan
  • market alışverişlerinde, günlük hayatta, spora giderken ya da plajda kullanabileceğiniz bez bir çanta da hediye ediyor! Siz de farklı ihtiyaçlara uygun ürünleri bir araya getiren Garnier 5'li Kağıt Maske Kiti Evde Cilt Bakımı ile kendinizi şımartabilir, pijama partilerinde herkese özel maskeler sunarak konuklarınızı şaşırtabilirsiniz!Garnier 5'li Kağıt Maske Kiti Evde Cilt Bakımı paketinin içerisinde hem yüz hem de göz altlarına özel ürünler yer alır. Nar özleri ve hyaluronik asit içeren Garnier Nem Bombası Canlandırıcı Yüz Maskesi, yüzü yoğun bir şekilde nemlendirir ve ışıltı verir. Hyaluronik asidi papatya özleri ile buluşturan kağıt maske nemlendirici etkinin yanında yüzün gerginliğini azaltır. Set içerisinde formülünde doğal kaynaklı aloe vera özleri ve hyaluronik asit bulunan maske yüzü tazeler. Tüm cilt tiplerine uygun bu maske çeşitleri paketin arkasında yer alan talimatlar doğrultusunda yüze yerleştirilerek uygulanır. Set içerisinde 2 adet de göz altına özel formları ile bölgeye yoğun bakım uygulayan ürün yer alır. Göz altlarını saran özel şekliyle ön plana çıkan bu ürünlerden biri göz altı torbalarını ve koyu halkaların görünümünü azaltır. Portakal suyu ve hyaluronik asit içeren bu kağıt göz maskesi ciltte serinletici etki de bırakır. Hyaluronik asit ile Hindistan cevizi suyunu buluşturan göz maskesi ile hem serinletici etkisi hem de şişkinlikleri azaltan özel formülü ile ön plana çıkar. Siz de 5 farklı amaca uygun, dermatolojik olarak test edilmiş bu maskeleri bir araya getiren Garnier 5'li Kağıt Maske Kiti Evde Cilt Bakımı paketini tercih ederek değişen ihtiyaçlarınızı tek seferde karşılayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Tip Kağıt
  • Set İçerik Adeti Çoklu
Geri Bildirim Ver