Gardena 3115-20 Meyve Toplayıcı Combi System Uyumlu

1.399,99 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.375 TL

Ürün Bilgileri

Gardena 3115-20 Meyve Toplayıcı Combi System Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ParkAntik Satıcı Ünvanı: PARK ANTİK EV VE BAHÇE MOBİLYALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721038298800019 Vergi Kimlik Numarası: 7210382988
    Bu ürün ParkAntik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler Makale numarası. 3115-20 EAN kodu: 4078500033565 Özellikler kullanım Meyve toplama Önerilen kolu uzunluğu combisystem Teleskopik Kulplar 5 metreye kadar yüksekliklerde çalışmak için Açıklama Meyve toplamasını kolaylaştırır GARDENA combisystem Meyve Toplayıcı, meyveyi doğrudan ağaçtan rahatça toplamak için idealdir. Plastik çatal uçlar arasındaki küçük dişler daha küçük meyvelerin toplanmasını kolaylaştırır. Tüm meyveler, içindekilerin net bir şekilde görülebildiği sağlam yakalama çantasında toplanır. Taşıma sapı, kısa ağaçlar ya da alçak asılı dallar için combisystem sapı kullanılmadan bile rahat hasat sağlar. Ağacın tüm alanlarına zahmetsizce ulaşmak için, çalışma açısı hızlı kilitleme koluyla ayrı ayrı ayarlanabilir. Meyve Toplayıcı, tüm GARDENA kombi sistem kulpları ile uyumludur, bu sayede GARDENA, yakl. 5 metre. 25 yıl garanti 25 yıl garanti 25 yıl garanti en iyi kaliteyi sağlar. Güvenli bağlantı Comisystem Fruit Picker, tutamağa kolayca takılır ve sıkılır. Zaten sıkı ve% 100 titreşimsiz bir bağlantınız var, bu da rahatça çalışabileceğinizi garanti eder. Pratik taşıma kolu Combisystem Meyve Toplayıcı, combisystem kolunu kullanmadan bile kısa ağaçlardan meyve toplanmasını kolaylaştıran pratik bir taşıma sapına sahiptir. Uygun taşıma Çalışma açısı, hızlı kilitleme kolu ile ayrı ayrı ayarlanabilir Tüm kollara uyar GARDENA combisystem cihazları tüm GARDENA combisystem tutamaçları ile uyumludur. Ahşap mı yoksa alüminyum sap mı tercih edersiniz, size bağlıdır. Yakl. 5 metre, combisystem teleskopik kulpları öneriyoruz. Son derece dayanıklı Comisystem Fruit Picker sistemi sağlam plastikten yapılmıştır. Sağlam tutucu çanta, içinde ne olduğunu görebilmek için ağ malzemesinden yapılmıştır.
Geri Bildirim Ver