Gardena 9832-20 Elektrikli Çit Budama Easycut 500/55

6.400 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.299,99 TL

Ürün Bilgileri

Gardena 9832-20 Elektrikli Çit Budama Easycut 500/55

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİVİNG STORE Satıcı Ünvanı: MERT HOME EV DEKORASYONU İNŞAAT ELEKTRİK EMLAK TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618066667400001 Vergi Kimlik Numarası: 6180666674
    Bu ürün LİVİNG STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler Ürün No 9832-20 EAN-Kodu: 4078500016582 Motor Teknik Özellikleri Güç derecesi 500 W Standart ekipman Bıçak uzunluğu 55 cm Diş açıklığı 18 mm Genel boyutlar Ağırlık 2.7 kg Titreşim ve gürültü verileri Garanti edilen ses güç düzeyi, LWA 97 dB(A) Kullanıcının kulağındaki gürültü basıncı seviyesi 84 dB(A) Titreşim Vibration max ah 3.0 m/s² Açıklama Kullanması kolay ve hafif –orta büyüklükteki çitleri güçlü şekilde keserek düzeltmek için mükemmel Bu kullanması kolay ve hafif Çit Budama Makası orta büyüklükteki çitleri uygun ve güçlü şekilde keserek düzeltmek için mükemmeldir. Kompakt tasarımı aletin dengeli olmasını sağlamaktadır. Alet, özellikle çit kenarlarını keserken özel ErgoTec Sap vasıtasıyla optimum şekilde yönlendirilir. En iyi şekilde kullanılan bıçak geometrisi ağaç dallarının ve ince dalların etkin, hızlı, düzgün şekilde kesilmesini sağlar. Elverişli kullanma Yorgunluğa yol açmayan, güvenli ve zevkli bir çalışma için, Çit Budama Makası ergonomik şekilli sapı sayesinde ele çok iyi oturur. Optimum kesim sonuçları Zıt yönde hareket eden bıçaklar çok az güç sarf ederek, rahatsız edici engellemeler ve kesintiler olmadan hızlı ve kolay şekilde kesim yapılabilmesini sağlar. Yüksek güvenlik seviyesi Bıçağın uç kısmındaki darbeye karşı koruyucu zemine yakın yerde veya evde ve bahçe duvarlarında kesim yaparken aleti korur. Kablo boşaltma mekanizması kesme işlemi sırasında kablo bağlantısının yanlışlıkla kopmasını engeller.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Güç (Watt) 500 Watt
Geri Bildirim Ver