Gardena 5037-20 Elektrikli Çim Biçme Makinası Powermax 1600/37

7.950 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999,99 TL
9.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.490 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.850 TL

Ürün Bilgileri

Gardena 5037-20 Elektrikli Çim Biçme Makinası Powermax 1600/37

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 5037-20 Elektrikli Çim Biçme Makinası Powermax 1600/37 Güç1600 WKesme genişliği37 cmToplayıcı hacmi45 lKesme Yüksekliği, min-maks20-60 mmKesme yüksekliği ayarıMerkeziÇalışma alanı kapasitesi500 m² Etkin kesme ve toplama CnC Plus Sistemiyle birlikte Elektrikli Çim Biçme makinesinden etkileyici sonuçlar alınır. Gelişmiş ve yönlendirilen hava sirkülasyonu çim toplama bölmesinde daha fazla çim kırpıntısının toplanmasını sağlayarak çimlerin biçilmesi sırasında sık sık boşaltma ihtiyacını azaltır. Ergonomik sap Etrafını çevreleyen ergonomik, çember şeklinde kollu anahtarlarıyla aletin tutma yeri rahat ve esnek çalışmayı kolaylaştırır. Ergonomik tutma yerinin şekli elin doğal pozisyonunu desteklemekte ve çim biçme makinesinin itilmesini ve hareket ettirilmesini çok kolaylaştırmaktadır. Çim biçme makinesi esnek şekilde çalıştırılabilir ve tüm tutma yeri pozisyon ayarlarında etkinleştirilebilir. Açıklama Orta boy çim alanlarının bakımı için güçlü ve kullanışlı Güçlü GARDENA Elektrikli Çim Biçme Makinesi PowerMax ™ 1600/37, orta ölçekli çim alanlarının bakımında mükemmeldir. Özel olarak sertleştirilmiş DuraEdge bıçak, en uygun kesme sonuçları sunar. ErgoTec Plus kolu tutmak için özellikle rahattır ve çim biçme makinesini iterek son derece kolay ve esnek olmasını sağlar. QuickFit Plus özelliği, 5 kesme yüksekliği ayarında özellikle merkezi ayarlamayı kolaylaştırır. Yuvanın kenarlarındaki çim tarakları, çimin duvarlar ve kaldırımlar boyunca kolaylıkla oyulmasını sağlar. CnC Plus Sistemi en uygun kesim ve toplama sağlar. Teleskopik şaft ve katlanabilir tutamak, çim biçme makinesinin kullanıcının yüksekliğine, kolay taşınmasına ve yerden tasarruf sağlayan depolamaya mükemmel şekilde ayarlanmasını sağlar. Her yükseklikteki kullanıcıya uygundur Teleskopik mil kullanıcının boyuna göre en uygun şekilde ayarlanır. Katlanabilen sapı, muhafaza edilirken az yer kaplaması ve kolaylıkla taşınabilmesi için katlanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver