Gardena 4068 Elektrikli Çim Havalandırma Tırmığı Evc 1000 30cm

14.040 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gardena 4068 Elektrikli Çim Havalandırma Tırmığı Evc 1000 30cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akyolbahçe Satıcı Ünvanı: AKYOL EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEME MAKİNE VE YEDEK PARÇALARI İMALAT GAYR.VE İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0045030879100018 Vergi Kimlik Numarası: 0450308791
    Bu ürün Akyolbahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler Makale numarası. 4068-20 EAN kodu: 4078500406802 Özellikler Güç derecesi 1000 W Çalışma genişliği 30 cm Çalışma alanı kapasitesi (± 20) 600 m² Standart bıçak tipi Paslanmaz çelik bıçak Kesme yüksekliği adımları 3 Açıklama Çimleriniz için yoğun bakım - güçlü ve uzun süreli etki GARDENA Elektrikli Çim Havalandırıcı EVC 1000 ile yosun, saz ve yabani otları kalıcı olarak temizleyebilir, böylece çimin hava, su ve besin emilimini kesin olarak iyileştirebilirsiniz. Özel olarak sertleştirilmiş, galvanize paslanmaz çelikten yapılmış keskin, ofset bıçakları, çime milimetre tarafından nüfuz eder ve istenmeyen saz ve ölü otları topraktan alır. Bıçakların yere ne kadar nüfuz ettiği, kullanışlı bir kontrol kolu ile kolayca ayarlanabilir. Güçlü PowerPlus motor sayesinde, kesintisiz çalışabilir ve Çim Havalandırıcı'nın istediğiniz zaman sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Özel sırtlı büyük tekerlekler, yönlendirmeyi kolaylaştırır ve çimlerde iyi bir kavrama sağlar. Çim Havalandırıcının hoş bir şekilde bastırılması için kılavuz tutamağı uygun bir anahtarla donatılmıştır. Ve sitenizi kullanma yolunda, ulaşım pozisyonu var. bıçakların kolay ve hızlı bir şekilde katlandığı. Pratik: Elektrikli Çim Havalandırıcısının tutacağı hızlı bir şekilde parçalara ayrılabilir, böylece yer tasarrufu sağlayan depolama ve kolay taşıma sağlanır.İpucu: Havalandırma, çim için yoğun bir işlemdir ve ilkbahar / sonbaharda bir kez önerilir. Güçlü PowerPlus motor Güçlü PowerPlus motor sayesinde, Elektrikli Çim Havalandırıcı sorunsuz bir şekilde çalıştırılabilir ve kesintisiz çalışmayı sağlar. Neredeyse kendi kendine hareket ediyor ve sadece yönlendirilmesi gerekiyor. Verimli ve güçlü iş Özel olarak sertleştirilmiş, galvanize paslanmaz çelikten yapılmış düşük aşınma bıçakları toprağa milimetre tarafından nüfuz eder ve keçeleşmiş otları, yabani otları ve yosunları verimli ve sürdürülebilir şekilde çıkarır. Çim, gelişmiş hava, su ve besin emilimiyle gözle görülür bir şekilde canlandırılır. Kolay operasyon Ergonomik olarak oluşturulmuş bir tutamak sayesinde, Çim Havalandırıcı kolayca itilebilir. Güvenli itme Kaldırım veya fayans üzerinden sorunsuz bir şekilde itmek için, bıçakların kolay ve hızlı bir şekilde yukarı katlandığı taşıma konumu vardır. Az yer kaplayan Kompakt Çim Havalandırıcı, kolay ve zahmetsiz çalışma için idealdir ve rahat taşıma ve depolama için az yer gerektirir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver