Gardena 3630 Combi Sistem Ev Süpürgesi

1.288 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gardena 3630 Combi Sistem Ev Süpürgesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZERENTARIMMARKET Satıcı Ünvanı: TAHİR ÖZEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4738978822800017 Vergi Kimlik Numarası: 6900078701
    Bu ürün ÖZERENTARIMMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 3630 combi sistem ev süpürgesi Evde süpürmek için Gardena combisystem ev süpürgesi, evde kullanım için idealdir. 34 cm'lik çalışma genişliği ve yüksek kaliteli plastikten yapılmış darbeye dayanıklı kafa sayesinde, süpürge birçok amaç için kullanılabilir. pratik: Mobilyayı korumak için kenarlar yuvarlatılmıştır. polipropilen-At kılı karışımından yapılan yüksek kaliteli kıllar, optimum temizlik sonucu ve verimli çalışma sağlar. ev süpürgesi tüm gardena combisystem sapları için uygundur ve gardena vücut yüksekliğine bağlı olarak 130 veya 150 cm sap uzunluğu önerir. garanti süresi 25 yıldır. Sağlam Gardena combisystem ev süpürgesi, polipropilen-At kılı karışımından yapılmış yüksek kaliteli ve pürüzsüz kıllara sahiptir ve yüksek stabilite ve uzun kullanım için yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır. Teknik özellikler Kullanım Kapalı alanlarda kirin temizlenmesi Önerilen sap uzunluğu 130/150 cm Garanti 25 yıl Çalışma genişliği 34 santimetre
Geri Bildirim Ver