Gardena 2908 Ogs Dişsiz Musluk Adaptör

669 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gardena 2908 Ogs Dişsiz Musluk Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobim Teknoloji Satıcı Ünvanı: HOBİM TEKNOLOJİ BİLİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463063593900001 Vergi Kimlik Numarası: 4630635939
    Bu ürün Hobim Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama kolay takılıp kolay kullanılır gardena dişsiz musluk bağlantısı bir sistem bağlantısı olarak, dişi olmayan ve dış çapı 14 - 17 mm arasında olan musluklar için idealdir. Gardena dişsiz musluk bağlantısı aşınmaya dayanıklıdır ve alet kullanmadan takılabilir. Böylece bu tür musluklara bile hortum bağlayabilirsiniz. Teknik özellikler ürün no 2908-20 ean-Kodu: 4078500290807 teknik özellikler kullanım musluğa bağlantı seçenekleri
  • dış çapı 15 – 20 mm olan vida dişsiz musluklar için dişsiz musluklara bağlantı için dişsiz musluk bağlantısı sayesinde hortumlar diş bulunmayan musluklara bağlanabilir. Orjinal gardena sistem original gardena sistem'in sistem ürünleri sayesinde tüm sulama aksesuarları musluğa veya hortuma kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabilir. Baştan sona her şey birbirine bağlanır ve sızdırmazlığı korur. Kolay taşıma dişsiz musluk bağlantısı alet kullanmadan takılır. Uzun hizmet ömrü dişsiz musluk bağlantısı aşınmaya dayanıklı olduğunda uzun bir hizmet ömrüne sahiptir.
Geri Bildirim Ver