Gardena 1948-20 Yağmurlama Sulama Başlığı Dairesel Comfort Varıo

2.105,74 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Gardena 1948-20 Yağmurlama Sulama Başlığı Dairesel Comfort Varıo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alize Marin Satıcı Ünvanı: ALİZE İNŞAAT MALZEMELERİ TURİZM PETROLCÜLÜK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0053002024500012 Vergi Kimlik Numarası: 0530020245
    Bu ürün Alize Marin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler Makale numarası. 1948-1920 EAN kodu: 4078500194808 Özellikler Alan kapsama min 100 m² Alan kapsama alanı 225 m² Sprey Aralığı (m) mak. 17 m Açıklama Hatta sulama ile Dairesel Yağmurlama GARDENA Comfort Dairesel Yağmurlama Sistemi Vario, bahçenizin sulanmasını sağlar. Fıskiyeyi bahçeniz için ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Özel sprinkler tornalama türbini, su dağıtımını bile garanti eder ve püskürtme yönü ayrı ayrı ayarlanabilir. Kompakt Dairesel Yağmurlama Sistemi Comfort Dairesel Yağmurlama Sistemi Vario, maksimum 225 m² ve maksimum 8,5 m menzili olan alanlarda su dağıtımını bile garanti eder. Kolay ayar İstenen sulama sektörü 7 adımda kolayca ayarlanabilir - 45 ° adımda 90 ° ile 360 ° arasında bir sektör seçin. İstikrarlı standı Metal uçlu sağlam, sağlam plastik kızak, çimlerde güvenli konumlandırmayı garanti eder. Uzatılabilir Birkaç GARDENA Comfort Dairesel Yağmurlama Sistemi Vario üst üste bağlanabilir - geniş alanları hedefli bir şekilde sulayabilirsiniz. Kolay bakım İnce gözenekli, çıkarılabilir kir filtresi sayesinde fıskiye temizliği özellikle kolaydır.
Geri Bildirim Ver