Gardena 18900 Ecoline Temel Sulama Seti

1.157 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.198 TL
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,99 TL
4.000 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.516,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gardena 18900 Ecoline Temel Sulama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RCHOBBY CENTER Satıcı Ünvanı: RECEP CEBESOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2973737525000011 Vergi Kimlik Numarası: 2040162404
    Bu ürün RCHOBBY CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 18900 Ecoline Temel Sulama Seti Gardena'dan EcoLine Basic Set, bahçeniz için dayanıklılık ve işlevselliğin ideal birleşimidir. Temizleme başlığı, musluk parçası, adaptör, hortum bağlantısı ve su durdurucu içeren bu başlangıç ??seti, bahçe hortumunun musluğa güvenli bir şekilde bağlanmasını sağlar. 2'si 1 arada nozul, çeşitli kullanımlar sunar ve temizlik çalışmaları için daha sert bir jetten, sulama tesisleri için ince bir sise kadar kademesiz olarak ayarlanabilir. Bu setin su tutucusu sayesinde musluğa gitmenize gerek kalmadan aksesuarları kolayca değiştirebilirsiniz. Nozul çıkarıldığında su beslemesi otomatik olarak kesilir ve yeni aksesuar takıldığında tekrar akar. Gardena EcoLine Set, 1/2'-5/8' (13-15 mm) çapındaki bahçe hortumları ve ayrıca 26,5 mm (G 3/4') veya 33,3 mm (G 1') dişli musluklar için uygundur. . Musluk parçası, hiçbir hortum bağlı olmadığında bile sulama kutularını, kovaları ve benzerlerini sıçramadan doldurmak için bir su jeti sağlayan akıllı Sıçrama Önleme özelliğine sahiptir. Ecoline Basic Set UV'ye ve dona karşı dayanıklıdır ve yıl boyunca dışarıda bırakılabilmesini sağlar. Bu sette kullanılan plastiğin %90'ından fazlası, başta evsel atıklar olmak üzere geri dönüştürülmüş malzemelerden geliyor. Kullanılan paslanmaz çelik için geri dönüştürülmüş plastiğin yanı sıra %35 oranında geri dönüştürülmüş malzeme kullanılmaktadır. TEMİZLEME BAŞLIĞINA SAHİP TEMEL SET Musluk, adaptör, hortum bağlantısı ve su durduruculu temizleme başlığından oluşan Ecoline Basic setinin iki farklı seçeneği vardır: temizlik çalışmaları için bir paket jet ve bahçede püskürtme için yumuşak bir püskürtme jeti. Püskürtme deseni sorunsuz bir şekilde ayarlanabilir. DAYANIKLI BİR ŞEKİLDE ÜRETİLMİŞTİR Yüksek kalite ve özenle seçilmiş malzemeler mükemmel kalite sunar. Ecoline Basic Set'in tüm bileşenleri dayanıklı ve sağlamdır.
Geri Bildirim Ver