Gardena 18614 Otomatik Hortum Makarası 20 Metre

13.680 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Gardena 18614 Otomatik Hortum Makarası 20 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akyolbahçe Satıcı Ünvanı: AKYOL EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEME MAKİNE VE YEDEK PARÇALARI İMALAT GAYR.VE İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0045030879100018 Vergi Kimlik Numarası: 0450308791
    Bu ürün Akyolbahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARGO ÜCRETSİZDİR. HORTUM, PRATİK KISA ARALIKLI KİLİTLEME NOKTALARI SAYESİNDE İSTENİLEN UZUNLUKTA OTOMATİK OLARAK KİLİTLENİR. HORTUM HAFİFÇE ÇEKİLDİĞİNDE KİLİT AÇILIR VE YAY MEKANİZMASI SAYESİNDE HORTUM OTOMATİK OLARAK VE DÜZGÜN BİR BİÇİMDE SARILIR. ROLLCONTROL TEKNOLOJİSİ HORTUMUN YAVAŞ VE KONTROLLÜ ŞEKİLDE GERİ ÇEKİLMESİNİ SAĞLAR. ENTEGRE HORTUM KILAVUZU HORTUMUN KIVRILMADAN VEYA DOLAŞMADAN DÜZGÜN BİR BİÇİMDE GERİ ÇEKİLMESİNİ SAĞLAR. BAHÇE HORTUMU KUTUSU ROLLUP M BAHÇEDE İSTEDİĞİNİZ YERE YERLEŞTİRİLEBİLİR VE 360° DÖNDÜRÜLEBİLİR. BU, HERHANGİ BİR SORUN OLMADAN BAHÇENİZİN HER KÖŞESİNE ULAŞABİLECEĞİNİZ ANLAMINA GELİR VE SULAMA SIRASINDA MAKSİMUM HAREKET SERBESTİSİ SAĞLAR. HORTUM KUTUSUNUN ZEMİN ÇİVİSİ TOPRAĞIN İÇİNE DOĞRU ÇEVRİLEREK SON DERECE SAĞLAM ŞEKİLDE ZEMİNE SABİTLENİR. KULLANDIKTAN SONRA MONTAJ ÇİVİSİNDE MUHAFAZA EDİLEBİLEN MONTAJ ÇUBUĞU KURULUMU KOLAYLAŞTIRIR. BAHÇE HORTUMU KUTUSU ROLLUP M, 20 METRELİK KALİTELİ HORTUM, GEREKLİ BÜTÜN ORİJİNAL GARDENA SİSTEMİ VE BAĞLANTI PARÇALARI, İKİ FARKLI PÜSKÜRTME SEÇENEĞİ OLAN PÜSKÜRTÜCÜ VE MONTAJ AKSESUARLARI İLE BİRLİKTE GELİR.
Geri Bildirim Ver