Gardena 18304 Premium Sulama-temizleme Başlığı 4 Fonksiyon

1.580 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4.000 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.648,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799,99 TL

Ürün Bilgileri

Gardena 18304 Premium Sulama-temizleme Başlığı 4 Fonksiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinizin_Atölyesi Satıcı Ünvanı: ALPER BİRKAN BAYIRBAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530686533
    Bu ürün Evinizin_Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 18304 Comfort Sulama-Temizleme Başlığı 4 Fonksiyon Açıklama Güçlü ve su tasarruflu temizlik için Temizleme Memesi. Sulama için de uygundur. Frost geçirmez.GARDENA Konfor Temizleme Memesi ecoPulse ™ hem etkili temizlik hem de sulama için eşit derecede uygundur. Püskürtme Nozulu yenilikçi ecoPulse ™ jet özelliğine sahiptir. Salınımlı su jeti, yüzey temizliği sırasında özellikle etkilidir ve standart GARDENA sert jet ile karşılaştırıldığında yüzde 40'a kadar su tasarrufu sağlar. Üç püskürtme şekli daha (sert püskürtme, düz püskürtme ve sis püskürtme) değişken olarak ayarlanabilir. Yumuşak plastik bileşenlere sahip ergonomik tutamak, çalışma sırasında optimum taşıma konforu sağlar. Su akışı kademesiz olarak ayarlanabilir. Sürekli temizlik veya sulama için elinizin yorulmasını önlemek için nabız tetiği kilitlenebilir. Entegre donmaya karşı koruma teknolojisi ile. Toplam garanti süresi 5 yıldır. Alman yapımı. Teknik özellikler Makale numarası. 18304-20 EAN kodu: 4078500044561 Donmayı önleme Evet Kol ayarları Su miktarı ayarlanabilir Evet Açma / Kapama tetiği Evet Kilit Evet Uygulama kullanım Güçlü ve su tasarrufu sağlayan temizlik için. Sulama için de uygundur. Püskürtme şekli ecoPulse ™, Sert püskürtme, Düz püskürtme, Fanlı yumuşak püskürtme 5 yıl garanti, yüksek kalite sağlar *En iyi ürün kalitesi GARDENA Alman yapımı kaliteli ürünler güvenilir performans, güvenilirlik ve sürekli yenilik anlamına gelir. EcoPulse ™ ile su tasarrufu sağlayan temizlik Yenilikçi salınımlı ecoPulse ™ su jeti, yüzey temizliği sırasında özellikle etkilidir ve standart GARDENA sert jeti ile karşılaştırıldığında yüzde 40'a kadar su tasarrufu sağlar. Farklı sprey modelleri Temizlik ve sulama sırasında dört farklı sprey modeli arasından seçim yapın. Donmayı önleme Entegre yenilikçi donmaya karşı koruma, sıcaklık düşse bile ürünün hasarsız kalmasını sağlar. Rahat kullanım Yumuşak plastik bileşenler Temizleme Memesi ecoPulse ™ 'ye özellikle güvenli bir tutuş sağlar. Entegre kilitli ergonomik tetik düğmesi ve tek parmakla su akışı ayarı, kullanımı özellikle keyifli hale getirir.
Geri Bildirim Ver