Gardena 09870-20 Misinalı Ot Kesici Easycut

5.999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gardena 09870-20 Misinalı Ot Kesici Easycut

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ParkAntik Satıcı Ünvanı: PARK ANTİK EV VE BAHÇE MOBİLYALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721038298800019 Vergi Kimlik Numarası: 7210382988
    Bu ürün ParkAntik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 09870-20 Misinalı Ot Kesici Easycut 450/25Kolay ve sezgisel kullanım ile kırpma GARDENA tarafından Turbotrimmer EasyCut 450/25, özellikle ulaşılması zor yerler veya çim kenarları ile çimlerinizin bakımının kolaylaşacağı birçok kullanışlı özellik ile karakterizedir!Özellikle EasyCut 450/25'in düşük ağırlığı kullanışlı olacaktır. Çünkü cihazı yorgun hissetmeden uzun süre tutabilirsiniz.EasyCut 450/25'in monte edilmesine gerek olmadığı için hemen kullanıma hazırdır.Başlamadan önce düzelticiyi ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın. Kolları teleskopik şaftın yanı sıra ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde rahat bir pozisyonda çalışabilirsiniz. Düzelticinin kafası açısına göre ayarlanabilir. Bu şekilde, bir bahçe tezgahının veya masanın altında olduğu gibi ulaşılması zor yerlere ulaşabilirsiniz.Örneğin, çim kenarında yetişen bitkileriniz budama sırasında korunur.Çıkarılabilir Bitki Koruma, çiçekleriniz ve çalılarınız için ek güvenlik sağlar.Teknik ÖzelliklerMadde. 9870-20EAN kodu: 4078500048590Motor özellikleriGüç derecesi 450 WEkipman Kesme genişliği 25 cmTitreşim ve gürültü verileriSes güç seviyesi, li (LWA) 95 dB (A)Operatörlerin kulağındaki ses basıncı seviyesi 80 dB (A)Titreşim (ah) titreşim Max ah 2.5 m/s2 Kesme Genişliği (cm) 23 cm Kesme Yüksekliği (mm) 12 - 38 mm Motor Gücü (W) 300 W Sepet Kapasitesi (lt) Sepetsiz Çimleriniz için gerçek bir hafiflik Yalnızca 2,5 kg'lık çok düşük ağırlığı sayesinde, daha uzun süre çalışırken yorulmamanız için çimlerinizin budanması kolaylaştırılmıştır. İstediğin gibi çalış Ayarlanabilir teleskopik tutamak, düzelticinin vücut ölçünüze göre ayarlanmasını sağlarken, ilave ayarlanabilir tutamak ergonomik çalışma sağlar. Ulaşılması zor yerlerde bile iyi performans Kafa, 0, 10 veya 60 derecelik bir çalışma pozisyonu için açısında ayarlanabilir. Bahçe bankı, masa altı veya trambolin altı gibi ulaşılması zor yerlere bile bu yolla kolayca ulaşılabilir. Güç paketiniz Güçlü bir 450 Watt motorla çalışan EasyCut 450/25, sizi güçlü ve yorulmak bilmez bir kesme performansı ile ikna edecektir. Daima mükemmel sonuç 25 santimetrelik çalışma çevresine sahip kesme ipliği, her kesimde olağanüstü bir sonuç sağlar. Bitkileriniz emin ellerde Çıkarılabilir bitki siperi yardımıyla çiçekleriniz ve çalılarınız iyi korunur. Hemen kullanıma hazır Yalnızca güç kablosunu bağlamanız gerekir ve EasyCut 450/25 cihazınız kullanıma hazırdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Misinalı
Geri Bildirim Ver