Garden Online Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Canlı Dış Mekan Sarmaşığı 125 - 150 cm

349,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Garden Online Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Canlı Dış Mekan Sarmaşığı 125 - 150 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garden Online Satıcı Ünvanı: CANSU ELİKESİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3321174581
    Bu ürün Garden Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Canlı Dış Mekan Sarmaşığı 125 - 150 cm Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Genel Özellikleri Genellikle 'Mavi Çiçekli Çarkıfelek' olarak bilinen egzotik ve oldukça gösterişli bir bitki türüdür. Bahçede veya uygun saksılar kullanılarak yetiştirilebilir. Büyük ve karmaşık yapılı çiçekleriyle tanınır. Çiçeklerinde mavi, beyaz, pembe, mor tonları görülebilir. Tırmanıcı bir yapıya sahiptir. Desteklenmesi gerekebilir. Uygun koşullar sağlandığında hızlı gelişim gösteren bir bitkidir. Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Bakımı Nasıl Olmalıdır? Bahar ve yaz aylarında yoğun bir gelişim gösterebilir. Parlak ışık alan veya yarı gölge alanlara dikim yapabilirsiniz. Direk güneş ışığından uzakta olmalıdır. Yılda birkaç kez genel amaçlı sıvı bir gübre takviyesi yapılabilir. Belirli aralıklarla bitkiye ihtiyacı olan besin ve minerallerin sağlanması çiçeklenmesine fayda gösterecektir. Kışın soğuk ve donlu iklimlerde bitkinin aşırı üşümemesi için iç mekana alınabilir. Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Sulama Periyodu Nasıl Olmalıdır? Toprağın sürekli nemli ancak su birikintisi olmayacak şekilde tutulması önemlidir. Yaz aylarında sık sulama yapılmalıdır. Kış aylarında ise sulama sıklığı azaltılabilir. Ancak toprak hiçbir zaman tamamen kuru olmamalıdır. Passiflora Caerulea - Çarkıfelek Toprağı Nasıl Olmalıdır? İyi drene edilmiş ve humus açısından zengin bir toprak tercih edilmelidir. Saksıda bakımı yapılacaksa drenaj delikli saksı kullanmak çok önemlidir. Passiflora Caerulea - Çarkıfelek mükemmel bir hediye seçimidir. İş hediyesi, ev hediyesi, anneler günü hediyesi, kadınlar günü hediyesi, sevgiliye hediye, doğum günü hediyesi, içimden geldi hediyesi, arkadaşa hediye vb Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver