Garden Online Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Canlı Salon Bitkisi 30 - 40 cm

Ürün Bilgileri

Garden Online Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Canlı Salon Bitkisi 30 - 40 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garden Online Satıcı Ünvanı: CANSU ELİKESİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3321174581
    Bu ürün Garden Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Canlı Salon Bitkisi 30 - 40 cm Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Genel Özellikleri Dayanıklı ve zarif görünümlü bir iç mekan bitkisidir. Havayı temizleme özelliği vardır. Yayılan yaprakları sayesinde dolgun bir görüntüsü vardır. Genellikle orta büyüklükte bir bitkidir. Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Bakımı Nasıl Olmalıdır? Parlak, ancak doğrudan güneş ışığından korunmuş bir ortamı tercih eder. Doğrudan güneş ışığı yapraklarda yanıklara neden olur. Yüksek nem seviyesinden hoşlanır. Bu sebeple bitkinin yanına su dolu bir kap koyabilir veya düzenli aralıklarla su püskürtebilirsiniz. Genellikle ılıman iklimleri tercih eder. İlkbahar ve yaz aylarında yavaş salınımlı bir iç mekan gübresi ile bitkiyi besleyebilirsiniz. Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Sulama Periyodu Nasıl Olmalıdır? Toprak yüzeyi tamamen kuruduktan sonra sulanmalıdır. Aşırı sulama yapmaktan kaçınılmalıdır. Aşırı sulama yapmak bitkinin köklerinin çürümesine neden olur. Ancak sulama yapmak için toprağın tamamen kurumasını beklemek gerekmektedir. Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya Toprağı Nasıl Olmalıdır? İyi drene edilmiş topraklar tercih edilmelidir. Torf, cocopeat ve perlit karışımlı toprakları tercih edilmelidir. Drenaj delikli saksı kullanılmalıdır. Dieffenbachia Camilla - Difenbahya Kamilya mükemmel bir hediye seçimidir. İş hediyesi, ev hediyesi, anneler günü hediyesi, kadınlar günü hediyesi, sevgiliye hediye, doğum günü hediyesi, içimden geldi hediyesi, arkadaşa hediye vb Görseldeki saksı dekoratif amaçlıdır. Ürün üretim saksısında gönderilmektedir. Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver