Garden Online Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Canlı Salon Bitkisi 60 - 100 Cm

589,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Garden Online Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Canlı Salon Bitkisi 60 - 100 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garden Online Satıcı Ünvanı: CANSU ELİKESİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3321174581
    Bu ürün Garden Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Canlı Salon Bitkisi 60 - 100 Cm Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Genel Özellikleri İç mekanda dekoratif ve zarif duruşuyla bakışları üzerine toplayan çam türüdür. Aralık ayı döneminde Yılbaşı Çamı olarak da tercih edilmektedir. Salon bitkisi olarak bakımına uygundur. Bakımı zahmetli değildir. Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Bakımı Nasıl Olmalıdır? Doğrudan güneş ışığı istemez. Oda sıcaklığında konumlandırılmalıdır. Kış döneminde aşırı soğuktan korunmalı ve az sulama yapılmalıdır. Kolay adapte olabilen bir bitki olmadığından sık yer değişikliği yapılmamalıdır. Bitkinin yaprakları ışığa doğru eğilme göstermektedir. Bu sebeple belirli aralıklarla ışığa doğru yön değiştirmek her yaprağın eşit seviyede olmasını sağlar. Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Sulama Periyodu Nasıl Olmalıdır? Kış aylarında sulama sıklığı azaltılmalıdır. Bitkiyi sularken kullanılan kap her sulamada aynı ölçüde olmalıdır. Kullanılan su oda sıcaklığında olmalıdır. Kış döneminde 7-10 günde 1 defa olacak şekilde sulama yapılabilir. Yaz döneminde 3 günde 1 defa olacak şekilde sulama yapılabilir. Araucaria Heterophylla - Salon Çamı Toprağı Nasıl Olmalıdır? Bitkinin daha iyi gelişebilmesi için iyi drene edilmiş toprak tercih edilmelidir. Bu drenajın sağlanabilmesi için Torf ve perlit karışımlı toprak tercih etmek yeterli olacaktır. Aynı zamanda bitkinin köklerinin çürümemesi için kullanılan saksının drenaj deliği olmalıdır. Araucaria Heterophylla - Salon Çamı mükemmel bir hediye seçimidir. İş hediyesi, ev hediyesi, anneler günü hediyesi, kadınlar günü hediyesi, sevgiliye hediye, doğum günü hediyesi, içimden geldi hediyesi, arkadaşa hediye vb Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver