Garage Organics Garage Organıcs Haır Balm

522 TL

Ürün Bilgileri

Garage Organics Garage Organıcs Haır Balm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niş Kozmetik Satıcı Ünvanı: NİŞ KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631064281400016 Vergi Kimlik Numarası: 6310642814
    Bu ürün Niş Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm saç tiplerine uygun bitkisel formüllüdür. Cosmos Organic ve Helal ürün sertifikalarına sahiptir. Kurumuş ve işlemlerden zarar görmüş saç uçlarını onaran “yoğun bakım” maskesidir. Hair Balm, iki tip kullanıma sahiptir. Banyo öncesi kuru saça saç maskesi ya da banyo sonrası dalgalı/ kıvırcık saça şekillendirici olarak kullanabilirsiniz. Saç uçlarını onarır ve saçın hızla uzamasına yardımcı olur. Tiare Bitkisi saç tellerini içten dışa doğru tamir eder, hasara karşı korur. Defne, folik asit ile saçları besler. Shea Butter ve Hindistan cevizi yağı saçları onarır. Ylang Ylang saçın uzamasına yardımcı olur. Ayçiçek yağı, zengin Omega 9 kaynağı ile saçın kırılmasını engeller. A, B, C, E vitaminleri, kalsiyum, demir ve potasyum ile zayıflamış saç tellerini güçlendirir. Yoğun bir antioksidan olan E vitamini ile çevre kirliliği, zararlı güneş ışınları gibi dış faktörlerin verdiği hasarları onarır. Şekillendirici olarak kullanıldığında saça gün boyu nem verir ve parlaklık sağlar, bukleleri şekillendirir, elektriklenmesini önler. Kullanım: Maske olarak
  • banyodan en az 15 dakika önce kuru saçın en yıpranmış kısımlarına 1-2 fındık büyüklüğünde ürünü avucunuzda ısıtıp uygulayın, banyoda şampuanınızla arındırın. Saç şekillendirici olarak
  • banyo sonrası havlu ile kurutulmuş nemli saça bukleleri şekillendirerek uygulayın, doğal ya da kısık derecede saç kurutma makinesi ile kurutun. Dikkat: Hair Balm, kimyasal içermeyen doğal bitki yağlarından hazırlandığı için saçta donma yapmaması adına saç ıslatılmadan önce şampuan uygulanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 0-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Özellik Sülfatsız
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Garage Organics Hair Balm

Saçlarımız, dış görünüşümüze doğrudan etki eder. Dolayısıyla herkes saçlarına mümkün olduğunca özen gösterir. Dış görünüş açısından bu denli önemli olan saçlar, kendimizi nasıl hissettiğimiz konusunda da çoğu zaman belirleyici bir faktördür. Saçlarımızın sağlıklı ve hoş bir görünüm kazanmasına yardımcı olmak için birçok saç bakım ürünü geliştirilir ve kullanıcıların beğenisine sunulur. Garage Organics Hair Balm da bu ürünlerden biridir. 50 gramlık bir kavanoz içinde sunulan ürün, organik yapısı ve her saç tipine uygun olmasının yanı sıra saça verdiği parlaklık ile de benzerlerinden ciddi şekilde ayrılır. Saçlarınıza hem güçlü bir parlaklık kazandıracak hem de bakım yapacak bir ürün arıyorsanız Garage Hair Balm tam sizin için idealdir.

  • Saçlara etkileyici bir parlaklık kazandırır
  • Organik içeriklidir
  • Tüm saç tipleri için uygundur

Garage Organics Hair Balm’ın İçeriğinde Neler Vardır?

Garage Organics Hair Balm Yorum

Garage Organics Hair Balm, organik içeriğe sahip bir üründür. İçeriğindeki maddelerin %100’ü doğal kaynaklıdır ve %95’i organik tarım faaliyetleri ile üretilmiştir. Bu içeriği sayesinde Avrupa’nın en saygın organik kozmetik sertifikası olan Cosmos Organics’in onayını almaya hak kazanmıştır. Ürünün içeriğinde yer alan defne ve tiare bitkisi saç tellerini besler, güçlendirir ve hasara karşı korumalı hâle getirir. Karite ve hindistan cevizi yağı, saçların onarılmasına yardımcı olur. Ylang Ylang, saçların hızlı şekilde uzamasını sağlar. Zengin bir omega 9 kaynağı olan ayçiçek yağı saç tellerindeki kırılmaları azaltır. Garage Organics Hair Balm, vitamin açısından da çok zengin bir içeriğe sahiptir. Formülünde A, B, C ve E vitaminlerini bulundurur. Bu vitaminler zayıflamış saçların güçlenmesini destekler. E vitamini antioksidan özelliğe ile güneşin olumsuz etkilerini azaltır.

Garage Organics Hair Balm Her Saç Tipi İçin Uygun mudur?

Garage Organics Hair Balm Yorum

Garage Organics Hair Balm, tüm saç tipleri için uygundur. Ürüne bu özelliğini kazandıran özel formülü bitkisel kaynaklıdır. Her saç tipine uygun olmasının yanında hem kadınlar hem de erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yapısı, doğal bir dudak balmını aldırır. Bu yapı, saç tellerinin etrafında koruyucu bir katman oluşturur. Bu katman zayıflamış, hatta sağlığını geri kazanması mümkün değilmiş gibi görünen saçları dahi onarmak konusunda son derece etkilidir. Garage Organics Hair Balm kullananlar da ürünün bu konuda ne kadar başarılı olduğunun altını çizer. Yoğun E vitamini içeren formülü, zaman içinde zayıflayan saçlarda adete bir anti-aging etkisi yaratır. Parlaklık kazanan, güçlenen ve beslenen saçlar çok daha genç bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur.

Garage Organics Hair Balm’ın Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Garage Organics Hair Balm Yorum

Garage Organics Hair Balm, saçlara maske ya da şekillendirici olarak iki farklı şekilde uygulanabilir. Maske olarak kullanım için saçın uzunluğuna bağlı olarak üründen bir ya da iki fındık büyüklüğünde alınır. Avuçta ısıtılmasının ardından saçlara yedirerek uygulanır. Bu aşamada ürünün, saçların orta bölümlerinden uçlarına doğru sürülmesi gerekir. Sürme işleminin ardından 15-20 dk beklenir ve ardından saçlar şampuanla yıkanır. Bu işlem, istenilen sıklıkta uygulanabilir. Sekillendirici olarak kullanılırken ise banyodan sonra havlu ile kurutulmuş saçlara, yine uzunluğa göre bir veya iki fındık büyüklüğünde uygulanır. Saçlar orta bölümlerden uçlara doğru, istenilen şekilde biçimlendirilir. Sonrasında doğal ya da düşük ısıda kurumaya bırakılır. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Garage Organics Hair Balm yorumlarını inceleyerek ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.