Gamestandpro Logitech G29, G920, G923 Direksiyon Setlerine Uyumlu Direksion Standı

999 TL

Ürün Bilgileri

Gamestandpro Logitech G29, G920, G923 Direksiyon Setlerine Uyumlu Direksion Standı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wheelstandpro Satıcı Ünvanı: GAME STANDPRO BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0383043383700013 Vergi Kimlik Numarası: 3830433837
    Bu ürün Wheelstandpro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT : BAKMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜN SADECE STANDTIR, YANİ DEMİR AKSAM OLARAK DÜŞÜNÜN. İÇERİSİNDE DİREKSİYON SETİ, VİTES VE PEDALLAR YOKTUR. Gerçek sürüş keyfini Game stand pro ile yakalayın..! Sizde profesyonel direksiyon setinizi sehpaya veya yemek masasına bağlamaktan sıkılmadınız mı ? O halde hemen sizi, gerçek sürüş keyfini yaşatacak Game stand pro direksiyon standı ile tanıştıralım. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Game stand pro , oyun keyfini gerçek hazza dönüştürerek oldukça keyifli zamanlar geçirmenizi sağlar. Game stand pro , özellikle Logitech, Thrustmaster, Porsche ve Fanatec profesyonel direksiyon modelleri için üretilmiş fonksiyonel direksiyon standıdır. Game stand pro, direksiyon standı ve uçuş simulatörü standı olarak kullanılan bu standın en büyük özelliği
  • katlanbilir, hafif ve fonsiyonel olmasıdır. Dolayısı ile evinizde/ofisinizde yer kaplamaz. Yüksek kalitede kaymaz kauçuk ayakları sayesinde kesinlikle hareket etmez, sallanma yapmaz. Son derece sağlam ve dayanıklı olan Game stand pro tamamen çelikten ve lazer kesim ile üretilmiş olup, yaklaşık 8 kg. ağırlığındadır. Ergonomik tasarımı sayesinde istediğiniz boyutlarda ayarlayabilir ve saatlerce sıkılmadan oyun oynayabilirsiniz. ÜRÜN İÇERİĞİ Game stand pro direksiyon standı Vites bağlama aparatı Pedal bağlama aparatı Montaj için gerekli civata, somun ve anahtarlar Garanti belgesi Kurulum Klavuzu Rgs Modülü UYUMLU MODELLER LOGİTECH : G25, G27, G29, G920, GT, PRO, EX, FX, DGFT THRUSTMASTER : TS-PC RACER, T500RS, T300RS, T150, T100,T80, T3PA, F430, SPIDER453 PORSCHE : GT2, GT3, CSR * Diğer modellere kolayca uyumlu hale getirilebilir. NOT : BAKMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜN SADECE STANDTIR, YANİ DEMİR AKSAM OLARAK DÜŞÜNÜN. İÇERİSİNDE DİREKSİYON SETİ, VİTES VE PEDALLAR YOKTUR...

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ürün Türü Joystick
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Gamestandpro Logitech G29, G920, G923 Direksiyon Setlerine Uyumlu Direksiyon Standı

Yarış oyunları yarattıkları heyecanla bir tutkuya dönüşür. Bu tutkunun üst noktalarda yaşanması ve hissedilmesinde ise direksiyon setleri önemli bir etkiye sahiptir. Direksiyon setleri oluşturdukları simülasyonla yarış oyunlarından alınan hazzı büyük ölçüde artırır. Ancak bu noktada setlerin ne kadar etkin bir şekilde kullanıldığı önemlidir. Gamestandpro oyuncu standı bu aşamada devreye girer. Demir aksamdan oluşan özel tasarım sayesinde direksiyon setlerinin amacına yönelik olarak kullanılmasına imkan sağlar. Set içerisinde yer alan tüm parçalar stant üzerine yerleştirilir. Böylece müşteriler gerçekten bir araba kullandıkları hissine kapılır. Oyunların tam anlamıyla içinde hissetmek ise alınan zevkin artmasına neden olur. Siz de üst düzey oyun deneyimleri yaşamak ve heyecanı tam anlamıyla hissetmek için bu kullanışlı ürünü satın alabilirsiniz.

  • Mükemmel oyun deneyimi
  • Ergonomik tasarım
  • Çok fonksiyonlu üretim

Dikkat Çeken Tasarımıyla Gamestandpro Direksiyon Standı

Dikkat Çeken Tasarımıyla Gamestandpro Direksiyon Standı

Direksiyon setlerini masa, sehpa gibi set eşyaların üzerinde kullanmak rahat olmayabilir. Bu eşyaların üretim amaçları farklıdır. Dolayısıyla kayma, oynama ve sallanma problemleriyle karşı karşıya kalınabilir. Gamestandpro Logitech G29, G920, G923 direksiyon setlerine uyumlu direksiyon standı tüm bu problemlerin yaşanmasını engeller. Üretimde tercih edilen kauçuk ayaklar sayesinde yere sağlam bir şekilde basar ve oynama yapmaz. Heyecanın üst düzeyde yaşandığı anlarda dahi stant sarsılmaz özelliğinden ödün vermez. Ürünün kurulumu ise oldukça kolaydır. Aynı kolaylık setin stant üzerine monte edilmesi noktasında da devam eder. Tasarımda yer alan delikler müşterilere yol gösterir. Bu noktada mevcut direksiyon seti ile ürünün uyumlu olması gerekir. Aksi halde stanttan beklenen performans alınamaz. Bu detaya dikkat ederek yaptığınız seçimden sonra kendinizi rahat hissettiğiniz mesafeyi ayarlayabilir ve monteleme adımına geçebilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Gamestandpro Logitech Direksiyon Standı

Kaliteli Yapısıyla Gamestandpro Logitech Direksiyon Standı

Gamestandpro Logitech G29, G920, G923 direksiyon setlerine uyumlu direksiyon standı yorumları çoğunlukla ürünün özelliklerinin kullanımda sağladığı faydaların üzerinde yoğunlaşır. Kaliteli malzeme müşteri odaklı düşünülen tasarım ile birleştirilir. Kullanımda sağlanan konforunun temelini de bu prensip oluşturur. Ürünün kullanım sürecinde sağladığı rahatlık muhafaza edilmesi noktasında da devam eder. Hafif ve katlanabilir yapı sayesinde dilediğiniz yerde kolayca saklayabilirsiniz. Yaklaşık olarak 8 kg olan ağırlık müşterilere bir yerden başka bir yere rahatça taşıma imkanı sunar. Üretim malzemesi olarak çelik tercih edilir. Çelik malzeme ürünün sağlam ve dayanıklı olmasına katkı sağlar. Kullanılan kaliteli ve sağlam malzemeler sayesinde uzun yıllar bu ergonomik stanttan sorunsuz bir şekilde faydalanılabilir. Ürün müşterilerin kullanım rahatlığı artırmak adına sabit olarak tasarlanmaz. Pedal, vites gibi set paçalarını dilediğiniz şekilde bağlayabilirsiniz.

Avantajlı Gamestandpro Logitech Uyumlu Direksiyon Fiyatı

Avantajlı Gamestandpro Logitech Uyumlu Direksiyon Fiyatı

Direksiyon standı oyunda yüksek gerçeklik deneyimi yaşatmak için tasarlanır. Pteal, direksiyon ve vites ürüne monte edilerek kullanılır. Bu sayede oyun esnasında herhangi bir sallanma ve hareket etme durumu olmaz. Logitech gibi profesyonel markalar tarafından üretilen direksiyon modelleriyle uyum sağlar. Böylece çok fonksiyonlu bir kullanımı müşteriye sunar. Gamestandpro Logitech G29, G920, G923 direksiyon setlerine uyumlu direksiyon standı fiyatı müşterileri yakalamayı başarır. Makul fiyat aralığı her bütçeye hitap eder. Kolay ulaşılabilir olması direksiyon setleri masa veya sehpaya bağlama seçeneğini ortadan kaldırır. Oynanan oyunlara konsantre olunur ve alınan keyif de artar. Katlanabilir olması ve makul ağırlığı sayesinde kullanımı da pratiktir. Siz de kullanımda sağladığı konforla dikkat çeken bu ürüne sahip olmak için online alışverişin adresi Trendyol’u tercih edebilir, kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.