Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık

1.689 TL

Ürün Bilgileri

Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FayTeknoloji Satıcı Ünvanı: EMRULLAH ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3644233155600001 Vergi Kimlik Numarası: 3720589174
    Bu ürün FayTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ergonomik bir yapıya sahip olan 7.1 oyuncu kulaklık 112 dB ses seviyesine sahiptir.
  • Gamepower Kizaru 7.1 stereo ses çıkşı sunar, sanal ses teknolojisine sahip olmasıyla birlikte net bir şekilde tüm sesleri iletir.
  • Yeni nesil kablolu oyuncu kulaklığı pasif gürültü engelleme özelliği ile kristal temizliğinde net şekilde ses iletimi gerçekleştiren bir mikrofona sahiptir.
  • Çevrimiçi oyunlar esnasında kullanabileceğiniz mikrofonlu oyuncu kulaklık özellikleri arasında ultra yumuşak kulak yastıkları ve ayarlanabilir gövde yer alır.
  • RGB oyuncu kulaklığı RGB Lightining teknolojisine sahip olmasıyla beraber yeşil, mavi ve kırmızı LED ışıklı renkler kulaklık üzerinde canlılık oluşturur.
  • Dengeli ses performansı sunan Gamepower Kizaru 7.1 siyah Surround RGB oyuncu kulaklık 7.1 ses teknolojisi ile çalışır.
  • Kulak üstü kulaklık Gaming sinematik ses sistemi sayesinde en uzaktan gelen sesleri net bir şekilde duyabilir ve benzersiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Şık tasarımı ile Gamepower Kizaru 7.1 siyah Surround RGB aynı zamanda kumandaya sahiptir. Kumanda üzerinden ses seviyesini yükseltme ve azaltma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Gamepower Kizaru 7.1 RGB mikrofonlu oyuncu kulaklığı kablo uzunluğu 2,2 metredir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround Rgb Oyuncu Kulaklık

Sınıfında en mükemmel deneyimi sağlayan Gamepower Kizaru kulaklığın beklentilerin üzerinde ses özellikleri sayesinde; oyun sırasında her zaman ayrıntılara odaklanabilir ve harikalar yaratabilirsiniz. Gelişmiş sistem özellikleri, hayal kırıklığına uğratmadan çalışmaya devam edebilmenizi sağlar. Rakibinizin önüne geçerek her zaman en iyi ses kalitesini sağlayabilir, her gün en üst sırayı koruyabilirsiniz. En iyi ses kalitesi özelliklerini tasarımı sayesinde ergonomik şekilde kullanabilirsiniz. Yenilikçi tasarımı ile Gamepower Kizaru 7.1 size her zaman çok yardımcı olur ve size en iyi ses kalitesini getirir. Ayrıca içerdiği özellikleri ve yenilikçi tasarım anlayışı sorunsuz bir deneyim fırsatını kullanıcıları ile buluşturuyor. Son teknoloji ile tasarlanan Gamepower Kizaru 7.1 siyah surround Rgb oyuncu kulaklık, şık tasarımı ve kusursuz özellikleri ile beklentilerinizi ideal bir şekilde karşılarken, benzersiz ses kalitesine sahip yapısı en güzel anları profesyonel bir şekilde yaşatır.

  • Beklentilerin Üzerinde
  • En İyi Ses Kalitesi
  • Ergonomik Tasarım

Gamepower Kizaru 7.1 Surround Rgb Kulaklık Özellikleri

Gamepower Kizaru 7.1 Surround Rgb Kulaklık Özellikleri

Her zaman mükemmel performans sağlayan ve asla hayal kırıklığına uğratmayan Gamepower Kizaru siyah 7.1 surround Rgb gaming kulaklık modelinin ses kalitesi, tüm kafa çaplarına göre ayarlanabilen bir yapıda tasarlanmıştır. Bu, kullanım sırasında rahat performans sağlar. Gamepower Kizaru 7.1 siyah surround Rgb oyuncu gaming kulaklık ürününün gelişmiş özellikleri ile kendi sonuçlarınızı elde etmek için ultra hızlı işleme özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Mükemmel performansı ve dayanıklı yapısı sayesinde yıllar boyunca her zaman en mükemmel sonuçları sağlayabilir. Gamepower Kizaru 7.1 siyah surround Rgb oyuncu gaming kulaklık sahip olduğu özelliklerle kullanıcılara gerçekçi bir ses sunar. Bu sayede oyun sırasında doğru bir ses deneyimi sağlayan sanal 7.1 surround ses özelliğine sahiptir Bu sayede farklı oyunlar sırasında farklı açılardan duyduğunuz sesleri net bir şekilde anlayabilir ve duyabilirsiniz.

Gamepower Kizaru 7.1 Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık Kullanımı

Gamepower Kizaru 7.1 Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık Kullanımı

Gamepower Kizaru 7.1 siyah surround Rgb oyun kulaklığının ses özelliği pasif gürültü engellemeye sahiptir. Pasif gürültü engelleme, arka plandaki gürültüyü gizler ve kullanıcının oyuna dikkatlice odaklanmasını sağlar. Bu açıdan Gamepower Kizaru siyah 7.1 Rgb gaming kulaklık ile duyduğunuz ses yoğunluğu 112 dB'dir. Kulaklığın düşük frekansı 20Hz, yüksek frekansı 20KHz olmalıdır. Neodimyum sürücü ile donatılmış Gamepower Kizaru 7.1 siyah modelinin empedans oranı 30 ohm'dur. Sürücü çapı 53 mm'dir ve mikrofon dahildir. Gamepower markası ayrıca mikrofondan çıkan sesin çok net olduğunu ve mikrofonun tek yönde kullanılabildiğini gösterir. Kulaklığın ses özelliklerinin bir parçası olan pasif gürültü engelleme, bu kulaklığın mikrofonunda da yer alır. RGB aydınlatmalı Gamepower Kizaru kulaklıkları ayrıca titreşim özelliklerine sahiptir.

Gamepower Kizaru Siyah Surround Rgb Gaming Kulaklık Fiyatı

Gamepower Kizaru Siyah Surround Rgb Gaming Kulaklık Fiyatı

Siyah seçeneğiyle üretilen Gamepower Kizaru siyah, bir baş pedine sahiptir. Bu yastık beğeninize göre özelleştirilebilir. Ayrıca bu kulaklığın yumuşak pedi, uzun süreli kullanımlarda ürünün rahatsız olmasını engeller. Üstelik ürün, Windows bilgisayarlarla uyumludur ve kablolu olarak kullanılabilir. Ürünün kablo uzunluğu 220 cm olarak belirtilmiştir. Gamepower Kizaru kulaklığın beş düğmesi vardır ve bilgisayarınıza bir USB Type-A kablosuyla bağlanır. Sesi açma ve kısma gibi kulaklık kontrolleri oluşturmak için bu beş düğmeyi kullanabilirsiniz. Birden fazla platformla uyumlu olan Gamepower Kizaru kulaklık PS4 ve PS5 için de uygundur. Bu açıdan ürün ile ilgili kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi almak için Trendyol üzerinden Gamepower Kizaru 7.1 siyah surround Rgb oyuncu gaming kulaklık yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu sayede Gamepower kizaru fiyat skalasını da görebilirsiniz.