Gamepower Devour S Rgb Optik Gaming Mouse

Ürün Bilgileri

Gamepower Devour S Rgb Optik Gaming Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Geldi Go Satıcı Ünvanı: MUSM ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624173361000001 Vergi Kimlik Numarası: 6241733610
    Bu ürün Geldi Go tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • Buton Sayısı 8
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Üretici Garantili
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Gamepower Devour S RGB Optik Gaming Mouse

Gamerların oyun sırasında yüksek performansa sahip olabilmeleri için kaliteli mouse modeli tercih etmeleri oldukça önemlidir. Optik sensöre sahip olan çeşitleri profesyonel kullanımın desteklenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda performansınızı da yüksek oranda artırır. Gampower tarafından satışa sunulan Devour S, RGB renk sensörleriyle üretilerek odalarınıza canlılık ve dekoratiflik kazandırır. Aynı zamanda optik tasarımıyla da algılama hızınızın artmasına yardımcı olur. Teknolojik tasarımıyla Esports oyuncularının da rahatlıkla kullanabileceği bu model, karşılaşmalarda performansınızı gösterebilmenize imkan tanır. Birbirinden farklı özelliklerine ek kişiselleştirme fonksiyonu da etkin olan bu model ile kendinize göre bir kullanım oluşturabilirsiniz. Ayrıntılı detayları sayesinde kontrolü kendi elinize alabilir ve kullanım konforunuzu artırabilirsiniz. Siz de bu modeli tercih ederek her oyunda galibiyetle maçlarınızı sonlandırabilirsiniz.

  • Optik sensör
  • Maksimum hızlanma
  • Profesyonel kullanım

Optik Sensörlü Gamepower Devour S Gaming Mouse

Optik Sensörlü Gamepower Devour S Gaming Mouse

Optik sensörlere sahip olan mouse çeşitleri algılama hızınızın artmasına yardımcı olur. Aynı zamanda hareketlerinizin kısıtlanmasını önler. Yüksek sensöre sahip olan mouse modelleri genellikle daha uzun ömürlüdür. Duyarlılığının fazla olması sebebiyle de dayanıklı kullanım imkanı artar. Optik sensörlere sahip olan Gamepower Devour S, çalışma prensibi oldukça kolay bir modeldir. LED teknolojisiyle üretilerek kızılötesi kaynaklı lazerlerin kullanımı sayesinde gelişmiş bir tasarım sunar. Pixart PMW 3325 sensör ile profesyonelleştirilen bu model hızınızı artırır. Bu sayede oyunlarınızda istediğiniz performansa ulaşabilirsiniz. Ürünü satın alan müşteriler algılama hızından oldukça memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda oyunlarında istedikleri performansa ulaşarak karşılaşmalarını galibiyetle sonlandırırlar. Gamepower Devour S RGB optik gaming mouse yorumlarını okuyarak müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar sayesinde kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Maksimum Hızlı Gamepower Devour S RGB Optik Gaming Mouse

Maksimum Hızlı Gamepower Devour S RGB Optik Gaming Mouse

Oyunlarda maksimum hıza erişebilmek oyuncular açısından oldukça önemlidir. 20 g maksimum hızlanmaya sahip olan Gamepower Devour RGB modelinin optik sensörleri bulunur. Bu sayede algılama süresi minimum dereceye inerek oyunlarınızda pratik bir şekilde tepki verebilirsiniz. Yüzey üzerinde kolaylıkla kaydırabileceğiniz bu mouse modeli sayesinde hareketlerinizi kısıtlamadan geniş bir alanda kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. Gamepower Devour S RGB optik gaming mouse oyuncular dışında günlük işlerinde kullanmak isteyen müşterilere de hitap eder. Kablolu yapısıyla kasanıza bağlayarak kesintisiz bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Aynı zamanda hızınızı artırarak sayfalar arasında geçiş üstünlüğü elde edebilirsiniz. Yumuşak switch ile sitelerde ve uygulamalarda kolaylıkla gezintiye çıkabilirsiniz. Siz de maksimum hız vadeden bu mouse modelini satın alarak yüksek performansa erişebilirsiniz. Hem oyun oynarken hem de günlük işlerinizi yerine getirirken kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Gamepower Devour Optik Oyuncu Mouse

Uygun Fiyatıyla Gamepower Devour Optik Oyuncu Mouse

Oyuncular açısından beğenilen mouse modelinin işlevi kadar ürünün fiyatı da oldukça önemlidir. Kalitesiyle müşterileri cezbeden mouse çeşitlerinin uygun bir fiyat kategorisinde yer alması, kolaylıkla satın almanıza yardımcı olur. Gamepower Devour optik oyuncu mouse işlevi oldukça yüksek olan bir modeldir. Profesyonel kullanımı destekleyen bu ürün ile dilediğiniz işi yerine getirebilirsiniz. Oyunlarınızı profesyonelce kazanabilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip olan bu model hem sağ hem sol el kullanan oyunculara göre tasarlanır. Bu sayede oyun sırasında herhangi bir rahatsızlık duymadan konforu yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda yorulmadan oyunlarınızı tamamlayabilirsiniz. Trendyol sayesinde Gamepower Devour S RGB optik gaming mouse fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Ürünün sunduğu fiyat avantajı sayesinde ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilir, işlevsel özelliği yüksek bir modele sahip olabilirsiniz.