gaman 6005 Lazer Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Ense Ve Kaş Kısaltma Aleti

399 TL

Ürün Bilgileri

gaman 6005 Lazer Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Ense Ve Kaş Kısaltma Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NewNet Satıcı Ünvanı: ARZU GÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730183560
    Bu ürün NewNet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaman 6005 kaş alma makinesi fonksiyonel yapısıyla dikkat çeker. Pratikçe ense ve kaş tüylerini kısaltır.
  • Şarjlı tıraş makinesi dayanıklı malzemeden üretilir. Bu özelliğiyle uzun süre sorunsuz çalışır.
  • Keskin bıçaklara sahip ense makinesi, takılma yapmaz. Minimum ses ve titreşim özellikleriyle rahatsızlık vermez.
  • Kavisli olarak tasarlanan kablosuz tıraş makinesi, bu sayede kullanım kolaylığı sunar. Tıraş sürecinde zorlamaz ve yormaz.
  • Kuru tıraş makinesi taraksız kullanıldığında sıfır numara saç kesimi yapar. Farklı tarak ölçüleri sayesinde ise saç uzunluğunu ayarlama fırsatı sunar.
  • Çok amaçlı tıraş makinesi parçalarını pratik şekilde çıkartabilirsiniz. Temizliği ve bakımı ise oldukça kolaydır.
  • Yüksek devirli epilasyon öncesi tıraş makinesi işlem süresini kısaltır. Keskin bıçaklı olmasıyla ise pürüzsüz tıraş eder.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tıraş Bölgesi Vücut
  • Tip Şarjlı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Gaman 128 Lazer Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi

Lazer öncesi tüy kısaltma makinesi lazer epilasyon yaptıranların tercihi olmaktadır. İstenmeyen tüyler aslına bakılırsa herkes için en büyük problemlerden bir tanesidir. Hormonlara bağlı olarak kıl miktarı ve yoğunluğu pek çok kişiye göre farklılık gösterebilmektedir. Yaz aylarında aşırı terlemeye bağlı olarak tüyler hızla uzanmaktadır. Tüyler farklı yöntemler ile alınabilir. Tüylerin alınması için kullanılan yöntemler pek çok kişiye zahmetli gelebilir. Bu yöntemlerin bir kısmı acılıdır. Ağda gibi yöntemler tüyleri kökünden aldığı için belirli bir süre tüylerin çıkması gecikebilir. Ancak jilet gibi yöntemler ile kılların hem gür hem de sert çıktığı görülmektedir. Bu tür durumlara karşı imdada lazer epilasyon yetişmektedir. Ancak lazer epilasyon yapılırken de tüylerin kökünden değil üstten alınması gerekmektedir. Epilasyon öncesi tüy kısaltma makinesi tam da bu noktada imdadınıza yetişecektir. Epilasyonda kıl köklerine müdahale edilmektedir. Bu işlem yapılırken ağda gibi yöntemler kullanılır ise bu durumda makineler kıl köklerini göremezler.

  • Hızlı
  • Pratik
  • Acısız

Gaman 128 Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Kullanımı

Gaman 128 Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Kullanımı

Lazer epilasyon öncesi tüy kısaltma makinesi hızlı ve pratik özellikleri ile dikkat çekmektedir. Pek çok başlığı olan bu makine aynı zamanda şarj yardımı ile çalışabilmekte ve farklı bölgelerde rahatlıkla acısız şekilde kullanılabilmektedir. İstediğiniz bölgede rahatlıkla kullanacağınız bu makine 30 ila 59 dakika şarj özelliğine sahiptir. Tek bir şarj ile uzun süre tüylerinizi alabilirsiniz. Bikini bölgesi, bacak, koltuk altı, bıyık, kol, sırt vb. Farklı bölgelerde bu cihazı kullanarak büyük kolaylık elde edebilirsiniz. Jilet ile tüy almanız durumunda su ve sabun gibi farklı gereksinimleriniz olacak. Ancak bu makine sayesinde kuru bir şekilde tüylerinizi alabilirsiniz. Lazer epilasyon öncesi tüy kısaltma işlemi bu makine sayesinde hem kadın hem de erkek kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Gaman 128 Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Özellikleri

Gaman 128 Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Özellikleri

Lazer epilasyon için tüy kısaltma makinesi günlük yaşamda sizlere büyük faydalar sağlayacaktır. Uygun fiyatlı olmasının yanı sıra 2 yıl garantili bir üründür. Aynı zamanda şarjı da uzum süre dayanır. En büyük özelliği ise epilasyon yapılan bölgelerin yanı sıra ense bölgesinde kullanılabilmesidir. Ense bölgesinin tıraşını bu makine ile yapacağınız gibi kullanıcılar kaşlarını da bu makinelerle alabilirler. Gaman 128 lazer epilasyon öncesi tüy kısaltma makinesi ile kuaför masraflarından da kurtulmuş olursunuz. Gaman 128 lazer epilasyon öncesi tüy kısaltma makinesi özellikleri itibariyle de kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

Gaman 128 Lazer Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Fiyatı

Gaman 128 Lazer Epilasyon Öncesi Tüy Kısaltma Makinesi Fiyatı

Gaman 128 lazer epilasyon öncesi tüy kısaltma makinesi içeriği incelendiğinde üründe farklı başlıkların bulunduğu görülmektedir. Bu sayede farklı bölgelerde makineyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçeriğinde makine, başlıkları ve şarj aleti bulunan bu makine şarjlı ve ergonomik olması sebebi ile kolaylıkla taşınabilir. Gaman 128 lazer epilasyon öncesi tüy kısaltma makinesi yorumları incelendiğinde kullanıcıların da bu makinelerden son derece memnun olduğu göze çarpmaktadır. Lazer epilasyon yaptırıyor ya da yaptırmayı düşünüyorsanız artık jiletle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Tüylerinizi kökünden almak yerine üstten alan ve bu esnada canınızı acıtmayan makine hem de zaman tasarrufu sağlamaktadır. Sizler de bu makine ile tüy kısaltma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu makineyi hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.